547
| YouTube

Ο Γκλέτσος ποζάρει με γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη – Διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2023, 21:35
|YouTube

Ο Γκλέτσος ποζάρει με γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη – Διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2023, 21:35

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή χυδαία, όπως χαρακτηρίζεται, ανάρτηση του μέλους της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος, Απόστολου Γκλέτσου, εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού» κατήγγειλε συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα.

«Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου» προσέθεσε η Πειραιώς, ενώ άφησε αιχμές και για τις πρόσφατες εξελίξεις στα εσωκομματικά της Κουμουνδούρου, εξαιτίας της ομόφωνης εισήγησης για την αποπομπή Πολάκη από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, που μετατράπηκε σύντομα σε ομόφωνη εισήγηση για την παραμονή του σε αυτά:

«Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Οι «απειλές για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού» στις οποίες αναφέρεται η ΝΔ αφορούν σε τοποθετήσεις του κ. Γκλέτσου στα social media τις προηγούμενες ημέρες.

Το σχόλιο που στηλίτευσε το κυβερνών κόμμα έγινε κάτω από την ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» Σπύρου Λάμπου, ο οποίος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook τα εξής:

«Ερχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο Πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Οποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!».

Κάτω από αυτή την ανάρτηση, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Αμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;», ενώ ακολούθησε και διάλογος με άλλους χρήστες της πλατφόρμας σε ανάλογο ύφος.

Η δεύτερη ενέργεια του κ. Γκλέτσου που καταδίκασε η Πειραιώς καταγράφεται σε ένα βίντεο που επίσης κυκλοφόρησε στα social media, στο οποίο ο ίδιος επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού:

Σημειώνεται ότι μόλις στις 18 Μαρτίου επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε τα εξής, με αφορμή την επιστροφή Πολάκη:

«Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε άλλωστε εισηγηθεί στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος πως η νίκη στις εκλογές «περνάει» μέσα από την προσέλκυση όσων ψηφοφόρων στέκονται κριτικά απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση, για να συμπληρώσει:

«Και ο κόσμος αυτός δεν πείθεται ούτε με κραυγές ούτε με τοξικότητα, αλλά με επιχειρήματα και νηφάλιο πολιτικό λόγο. Αυτό λοιπόν έχει αξία να συνεννοηθούμε. Μπορούμε όσοι δίνουμε τη μάχη στη πρώτη γραμμή από εδώ και στο εξής να εκπέμπουμε έναν ενιαίο, συγκροτημένο, νηφάλιο και εμπεριστατωμένο πολιτικό λόγο; Το πιστεύουμε; Αν το πιστεύουμε, θα το μπορέσουμε. Αυτό πρέπει σήμερα να συνεννοηθούμε όλοι και να δεσμευτούμε. Και αυτή η δέσμευση είναι που θα κρίνει και τις διαδικαστικές αποφάσεις μας».

Μένει λοιπόν να φανεί αν ακόμα μία απόφαση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, μια ακόμα απόφαση του κ. Τσίπρα, θα μείνει στα χαρτιά ή θα γίνει πράξη…

Ο κ. Πολάκης, πάντως, στις 19 Μαρτίου είχε ήδη επιστρέψει στη γνώριμη συνήθεια των εμπρηστικών αναρτήσεων στα social media.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...