179
Νεφώσεις στην Αθήνα, βροχές και καταιγίδες - κατά τόπους ισχυρές- στα βορειοδυτικά | ΙΝΤΙΜΕnews

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 14:43
Νεφώσεις στην Αθήνα, βροχές και καταιγίδες - κατά τόπους ισχυρές- στα βορειοδυτικά
|ΙΝΤΙΜΕnews

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 14:43

Νέο έκτακτο δελτίο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιώντας για ισχυρές -και κατά τόπους πολύ ισχυρές- βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τη Δευτέρα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, προβλέπονται κυρίως στα βορειοδυτικά και συγκεκριμένα από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο (κυρίως περιοχή Κέρκυρας – Παξών) και στην Ηπειρο και από το απόγευμα στη Δυτική Μακεδονία και πιθανώς στα δυτικά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και στη βορειοδυτική Θεσσαλία.

Το βράδυ τα φαινόμενα πιθανώς να επεκταθούν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Για την Τρίτη προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, στην Ηπειρο και στη Δυτική Μακεδονία, όπου και πάλι κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά.

Από το απόγευμα οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη τη Μακεδονία, με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στα κεντρικά τμήματα.

Στην Αθήνα ο καιρός την Τρίτη θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 29 βαθμούς Κελσίου. Βροχερός θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, ειδικά μετά το απόγευμα, με καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές το βράδυ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...