290
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέχασε τη Ράνια Αντωνοπούλου που έχασε τόσο άδικα την υπουργική της θέση | Twitter

ΝΔ για διορισμούς Αντωνοπούλου – Ζουράρι: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα!

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2018, 15:08
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέχασε τη Ράνια Αντωνοπούλου που έχασε τόσο άδικα την υπουργική της θέση
|Twitter

ΝΔ για διορισμούς Αντωνοπούλου – Ζουράρι: Μας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα!

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2018, 15:08

Η κυβέρνηση Τσίπρα μάς έχει ταράξει στο περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, σχολίασε δηκτικά η Νέα Δημοκρατία για την… αποκατάσταση αφενός της τέως αναπληρώτριας υπουργού Απασχόλησης Ράνιας Αντωνοπούλου με τον διορισμό της στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι και αφετέρου του τέως υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι που εξελέγη πρόσφατα αντιπρόεδρος της Βουλής.

Αμφότεροι είχαν ουσιαστικά υποχρεωθεί σε παραίτηση. Η μεν κυρία Αντωνοπούλου για το επίδομα των 1.000 ευρώ που ελάμβανε -αν και πλούσια- για να πληρώνει το ενοίκιο του διαμερίσματός της στο Κολωνάκι και ο δε κ. Ζουράρις για το οπαδικό του υβρεολόγιο και τους αναλόπγου ύφους χαρακτηρισμούς για τις σχολικές εκδρομές.

Μάλιστα, η σύζυγος του επίσης τέως υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, όχι μόνο διορίστηκε στη θέση της μονίμου αντιπροσώπου της χώρας στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ στο Παρίσι, αλλά φέρεται να έλαβε και  επιπρόσθετο ποσό 13.221,06 ευρώ για την εγκατάσταση της στα νέα της καθήκοντα.

«Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κύρια Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει διορίζοντάς την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει για τον τέως συνάδελφό της στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:

«Ο κ. Ζουράρις, ο οποίος εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την ‘κερκίδα’ των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

«Αθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις. Με δυο λέξεις: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα…», καταλήγει σε έντονα ειρωνικό ύφος η ανακοίνωση της Πειραιώς.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...