142
Επρεπε αν περάσουν τρεις ολόκληρες ημέρες για να δηλώσει ο κ. Τσίπρας ενοχλημένος, σημείωσε στην παρέμβασή του ο αρχηγός της ΝΔ | ΙΝΤΙΜΕnews

Μητσοτάκης για Αντωνοπούλου: Δεν υπήρξε ποτέ ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2018, 18:18
Επρεπε αν περάσουν τρεις ολόκληρες ημέρες για να δηλώσει ο κ. Τσίπρας ενοχλημένος, σημείωσε στην παρέμβασή του ο αρχηγός της ΝΔ
|ΙΝΤΙΜΕnews

Μητσοτάκης για Αντωνοπούλου: Δεν υπήρξε ποτέ ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2018, 18:18

Σχολιάζοντας την αποπομπή της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλόγισε στον Πρωθυπουργό υποκριτική και ετεροχρονισμένη αντίδραση μετά το σάλο που προκάλεσε η απόκαλυψη για το επίδομα ενοικίου που ζητούσε και εισέπραττε η τέως αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας.

«Έπρεπε να περάσουν τρεις ολόκληρες ημέρες έντονης αντίδρασης για να δηλώσει ο κ. Τσίπρας αρχικά ενοχλημένος και στη συνέχεια να απομακρύνει την κ. Αντωνοπούλου», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η αλήθεια όμως είναι», σημείωσε, «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που ψήφισε το νόμο που επέτρεψε στην κυρία Αντωνοπούλου και τον σύζυγό της να παίρνουν επίδομα» και αυτή μάλιστα, όπως επεσήμανε, «δεν ήταν μια αυτόματη διαδικασία», γιατί «η κυρία Αντωνοπούλου έκανε αίτηση κάθε μήνα». «Η διάταξη αυτή ψηφίστηκε το 2015. Η χώρα χανόταν και η κυρία Αντωνοπούλου έπαιρνε επίδομα», παρατήρησε χαρακτηριστικά, υποργαμμίζοντας πως «δεν υπήρξε ποτέ ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...