577
Το ευτυχισμένο ζευγάρι, ντυμένο στα λευκά, στον γάμο τους στο Λας Βέγκας | Instagram

Με… καθυστέρηση 19 χρόνων παντρεύτηκαν οι Μπένιφερ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2022, 11:02
Το ευτυχισμένο ζευγάρι, ντυμένο στα λευκά, στον γάμο τους στο Λας Βέγκας
|Instagram

Με… καθυστέρηση 19 χρόνων παντρεύτηκαν οι Μπένιφερ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2022, 11:02

Το 2003, το είχαν ανακοινώσει αλλά τελικά δεν τα είχαν καταφέρει, όμως, 19 χρόνια αργότερα, σε ένα παραμύθι αλά Χόλιγουντ, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ παντρεύτηκαν.

Το διάσημο ζευγάρι, το οποίο οι δημοσιογράφοι αποκαλούν Μπένιφερ», ήταν μαζί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και επανενώθηκε πέρυσι. Τον Απρίλιο είχε ανακοινώσει τους αρραβώνες του και τώρα παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, αλλά και την ίδια την Λόπεζ που το ανακοίνωσε οnline, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες ότι η επανένωσή τους ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο.

Η εφημερίδα New York Post ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της την άδεια γάμου από την κομητεία Κλαρκ στην Πολιτεία της Νεβάδα, η οποία κατατέθηκε το Σάββατο και δείχνει ότι η Λόπεζ και ο Αφλεκ παντρεύτηκαν. Ο ιστότοπος TMZ, που ασχολείται με θέματα διασημοτήτων, ανέφερε επίσης ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Ηταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χάρη και στο δαχτυλίδι αρραβώνων με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων που φορούσε εκείνη. Είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, όμως το 2003 ματαίωσαν αιφνιδίως τον γάμο και λίγους μήνες αργότερα χώρισαν.

Σαν να το’ξεραν από τον Φεβρουάριο οι δυο τους: Το ζευγάρι αγκαλιά σε πρεμιέρα ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ, στην οποία ήταν ντυμένη νύφη – REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Ο κομμωτής της Λόπεζ, Κρις Έιπλετον ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram με το ζευγάρι ντυμένο στα λευκά και την καλλιτέχνη να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της πριν τον γάμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...