Λυκαβηττός: Πήγε να βγάλει φωτογραφία και έπεσε στο κενό
Λυκαβηττός: Πήγε να βγάλει φωτογραφία και έπεσε στο κενό
Σοβαρό ατύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης στον Λυκαβηττό. Νεαρός τουρίστας, περίπου 25 ετών, βρέθηκε στο κενό καθώς προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία!
Ο τουρίστας φέρεται να έπεσε από το προάυλιο του Αγίου Γεωργίου, στο σημείο όπου είναι τοποθετημένη μια μαρμάρινη πλάκα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε πρώτα στα βράχια που είναι από κάτω και στη συνέχεια στο πλακόστρωτο. Οι περαστικοί που τον εντόπισαν πεσμένο κάλεσαν το 112. Αμεσα κινητοποιήθηκε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.
Για λίγη ώρα αποκλείστηκε η πρόσβαση στον Αγιο Γεώργιο, ενώ δημοτικοί αστυνομικοί έκλεισαν τον δρόμο από το θέατρο.
Οι πυροσβέστες, με διασωστικό εξοπλισμό, και τη συνδρομή του ΕΚΑΒ προσέγγισαν τον τραυματία και τον απομάκρυναν από το σημείο. Ο ίδιος είπε στους διασώστες που τον παρέλαβαν ότι έπεσε καθώς προσπαθούσε να φωτογραφήσει.
Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς»
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News
