275
| INTIMEnews

Ληστεία στην Π. Ράλλη: Τι είπε ο ιδιοκτήτης της κλεμμένης Mustang

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2019, 15:37

Ληστεία στην Π. Ράλλη: Τι είπε ο ιδιοκτήτης της κλεμμένης Mustang

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2019, 15:37

Σοκαρισμένος στη θέα της συλλεκτικής Μustang του ’67,  καρφωμένης στην είσοδο της Media Markt, στην Π. Ράλλη, ο ιδιοκτήτης της προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίον επέλεξαν το δικό του αυτοκίνητο για τη ληστεία στο κατάστημα της αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οπως εκμυστηρεύθηκε, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο το έφτιαξε σχεδόν από την αρχή, με το συνολικό κόστος της ανακατασκευής του να αγγίζει τις 45.000 ευρώ!

«Ξύπνησα το πρωί κατά τις 6:45 και είδα ότι το αμάξι μου έλειπε. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία για να αναφέρω την κλοπή του οχήματος. Εκεί με ενημέρωσαν ότι το είχαν βρει και ότι είχε γίνει κάποια ληστεία με το αυτοκίνητο μου και πως είχαν μπει με αυτό μέσα σε ένα κατάστημα», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αμέσως μετέβη στο κατάστημα όπου αντίκρισε το αυτοκίνητό του «τσαλακωμένο», με σπασμένα και τα δύο παρμπρίζ.

  «Είχαν πάρει φόρα από την άκρη ενός πάρκινγκ και μπήκαν μέσα, σπάζοντας τα ρολά και τη τζαμαρία. Είχαν μαζί τους ένα ακόμη φορτηγάκι. Πήραν κάποια πράγματα, τα έβαλαν στο φορτηγάκι και έφυγαν», είπε για τους δράστες της ληστείας.

Με μια πρώτη εκτίμηση, οι ζημιές που υπέστη η Mustang, ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ: «Έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Από την εισβολή που έκαναν στο κατάστημα στράβωσε μπροστά το καπό, έσπασαν οι προφυλακτήρες ενώ κατά την εισβολή έπεσαν και τα ρολά του καταστήματος και έσπασαν και τα δύο παρμπριζ και μπροστά και πίσω και έχει μπει μέσα και όλος ο ουρανός του αυτοκινήτου», περιέγραψε.

Ερωτηθείς γιατί διάλεξαν το δικό του αμάξι, απάντησε ότι «προτιμούν αυτοκίνητα τα οποία είναι παλιά γιατί έχουν δυνατό σασί. Δεν ξέρουν από αξίες απλά θέλουν κάτι γερό για να μπορεί να σπάσει μια είσοδο για παράδειγμα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...