444
| Nikos Libertas / SOOC

O Λαζόπουλος συνεχίζει μεν την ανάνηψη αλλά στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2018, 20:03

O Λαζόπουλος συνεχίζει μεν την ανάνηψη αλλά στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2018, 20:03

Για όλα μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί, όπως λέει, να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στους αγαπημένους του στόχους, τη ΝΔ και τον Γιώργο Παπανδρέου, έχοντας όμως και σημεία… ημιμεταστροφής όπως αρέσκεται να κάνει  εσχάτως.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, στην Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, είπε ότι «οι εμφύλιοι πόλεμοι είναι μέσα στο αίμα του Έλληνα», για τον οποίο πρόσθεσε ότι «θυμώνει».

«Ένας άνθρωπος που γράφει κι έρχεται σε σύγκρουση με τις απόψεις πολλών ανθρώπων λειτουργεί με την ψυχραιμία ενός ανθρώπου που θέλει να κάνει τομή. Έχω κυνηγηθεί από το ΠΑΣΟΚ, από τη Ν.Δ. Έχω κατηγορηθεί από τους πάντες, έχω πάει σε άπειρα δικαστήρια με άπειρες μηνύσεις όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα εξηγήσω όμως στον κανένα την ιστορία. Ας αφήσουμε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Αλλά πρέπει να έχεις μια ψυχραιμία. Ο θυμός σε τι θα με βοηθήσει;», εξηγεί για τον εαυτό του.

Οσον αφορά την πολιτική του αυτοτοποθέτηση δηλώνει ότι «πάντα στον προοδευτικό χώρο ήμουν. Δεν πρόκειται ποτέ να ασπαστώ πράγματα και πρόσωπα της Χούντας επειδή οι δημοσιογράφοι τους καλησπερίζουν στα πάνελ τους».

Ωστόσο για την Μεταπολίτευση υποστηρίζει πως «σάπισε, απαιτείται Νεοπολίτευση. Από ένα λαό που επιτρέπει στη νέα του γενιά, στους 35ρηδες να πάρουν ηνία της χώρας».

Μετά τα μνημόνια, η ελληνική κοινωνία «δεν ξέρει πού βρίσκεται. Μετά από αυτό το ναυάγιο που έχει υποστεί με αυτά τα τρία μνημόνια είναι παραζαλισμένος ο κόσμος. Δε νιώθει πρακτικά ότι πάμε καλύτερα. Και δεν πάμε καλύτερα αν υπάρχει καταρχάς τέτοια φοροεπιδρομή. Δεν μπορείς να μιλήσεις για μεταμνημόνιο!

«Εξαιρετικά άδικος ο ΕΝΦΙΑ»

«Μου ήρθε κι εμένα ο ΕΝΦΙΑ και είμαι εναντίον, ειδικά με αυτό το νόμο. Τον ΕΝΦΙΑ τον θεωρώ εξαιρετικά άδικο. Φορολογείς αναδρομικά. Απορώ πώς τα δικαστήρια και οι δικαιοσύνες δεν έχουν παρέμβει καθόλου σ’αυτό! Η φορολόγηση πρέπει να γίνεται μόνο στα εισόδημα. Δεν έχει λογική να πουλάνε όλοι ο Έλληνες τα σπίτια τους και να τα αγοράζουν ξένοι», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δεν σκοπεύει να μιλήσει για την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα ειδικά, μετά τον ανασχηματισμό, καθώς μια κυβέρνηση «πρέπει να είναι ανοικτή στην κοινωνία και όποιος κυβερνάει πρέπει να προέρχεται από το σύνολό της. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα 3-4%. Στην Ελλάδα είναι οι ίδιοι (πολιτικοί) που μετακινούνται. Κι η Παπακώστα –πρόσθεσε- είναι μέρος της κοινωνίας. Είμαι κάθετα αντίθετος μόνο σε μια κυβέρνηση Ακροδεξιά. Την Ακροδεξιά δεν την συμπεριλαμβάνω σε αυτό που λέμε Δημοκρατία. Και είναι απολύτως Ακροδεξιά Βορίδης και Αδωνις. Ο Καρατζαφέρης επί Παπανδρέου όμως μπήκε στην κυβέρνηση. Πρώτος ένας σοσιαλιστής αγκάλιασε την χούντα! Η πρώτη σύμπραξη της Μεταπολίτευσης με την χούντα έγινε επί Παπανδρέου!».

Οσο για τις κατηγορίες για προπαγάνδα από το «Αλ Τσαντίρι» λέει: «εγώ ξέρω ότι είπα αυτά που ένιωθα κι αυτά που πίστευα πάντα και ξέροντας ότι αυτά έχουνε κόστος».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News