235
Η παρέα του «Λόγω Τιμής» ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή | YouTube

Ξεκίνησαν οι πρόβες για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2019, 14:37
Η παρέα του «Λόγω Τιμής» ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή
|YouTube

Ξεκίνησαν οι πρόβες για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2019, 14:37

Συγκεντρωμένοι γύρω από ένα τραπέζι, σαν τον παλιό καλό καιρό, όταν υπήρχε και το κανάλι του Mega και στα μέσα των 90s ήταν στα σκαριά μία ακόμη τηλεοπτική επιτυχία, οι επτά βασικοί ηθοποιοί του «Λόγω Τιμής» ξεκίνησαν τις πρόβες.

Και καθώς η χαρά τους που το σίριαλ που τους ανέδειξε ετοιμάζεται για μία πολυαναμενόμενη επιστροφή από την οθόνη του ΣΚΑΪ, άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο, να ανεβάζουν φωτογραφίες από την ομαδική τους πρόβα, στο Instagram.

View this post on Instagram

Πρόβες!!! @logotimis #friendship #skaitv @skaitv.gr

A post shared by Christina Alexanian (@christinalexanian) on

«Ξεκινήσαμε πρόβες, λόγω τιμής», ανέφεραν οι Αλκης Κούρκουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη και Χριστίνα Αλεξανιάν, ανεβάζοντας παράλληλα φωτογραφίες από τη συνάντησή τους.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το καστ συγκεντρωμένο γύρω από ένα τραπέζι έχοντας ανά χείρας το σενάριο της σειράς.

Η σειρά, με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο και του Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία, επιστρέφει με τους ίδιους πρωταγωνιστές, τους οποίους θα παρακολουθήσουμε πώς άλλαξαν μέσα στα είκοσι χρόνια που μεσολάβησαν, από τότε που τους αποχαιρετίσαμε από την οθόνη του Mega.

«Το “Λόγω Τιμής” επιστρέφει και ξεκινάμε γυρίσματα τον Μάρτιο, συγκεκριμένα 18 Μαρτίου 2019, ενώ η προβολή θεωρώ πως θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2019», είχε δηλώσει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ένας από τους βασικούς ήρωες της δημοφιλούς παρέας.

Πολύ συγκινητικό ήταν το hashtag που συνόδευσε την ανάρτηση της Βίκυς Βολιώτη: #δουλεύονταςμετουςφίλουςμου. Τι πιο ωραίο, από το να ξανασμίγεις με ανθρώπους που έχεις αγαπήσει και να ετοιμάζεις κάτι καινούριο, με τη νοσταλγία της πρώτης φοράς, και την ανυπομονησία για το καινούριο ξεκίνημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...