220
Ο Παύλος Χρηστίδης ήταν διαρκώς στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά | INTIMENEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αλλος για αρχηγός του ΚΙΝΑΛ; Υποψηφιότητα υπέβαλε και ο Παύλος Χρηστίδης

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2021, 09:38
Ο Παύλος Χρηστίδης ήταν διαρκώς στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά
|INTIMENEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αλλος για αρχηγός του ΚΙΝΑΛ; Υποψηφιότητα υπέβαλε και ο Παύλος Χρηστίδης

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2021, 09:38

Μέχρι το πρωί της Τρίτης, οι υποψήφιοι για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου ήταν τέσσερις και γνωστοί από καιρό: (με αλφαβητική σειρά) Νίκος Ανδρουλάκης, Φώφη Γεννηματά, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος. Το απόγευμα της Τρίτης έμειναν τρεις, καθώς η κυρία Γεννηματά, χτυπημένη από τη νέα σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, αποσύρθηκε.

Ξαφνικά όμως έγιναν έξι, με δύο μάλιστα ανθρώπους της προέδρου να δηλώνουν υποψηφιότητα. Την αρχή έκανε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας της ΚΟ, ενώ το πρωί της Παρασκευής γνωστοποίησε ότι κατεβαίνει υποψήφιος και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης!

Φιλοδοξία του κ. Χρηστίδη, που εν τω μεταξύ υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, να εκφράσει, όπως λέει, τη «νέα γενιά».

Οπως και ο κ. Κεγκέρογλου, αλλά και ο Παύλος Γερουλάνος –ο πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων που επίσης υπέβαλε υποψηφιότητα και θεωρείται ότι μπορεί να αλλάξει με την παρουσία του τον χάρτη της ελληνικής Κεντροαριστεράς–, ο κ. Χρηστίδης ζήτησε παράταση τουλάχιστον μιας εβδομάδας από την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) προκειμένου να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών (τυπικά, η προθεσμία έληγε 15 Οκτωβρίου).

Για την Ιστορία, στις εκλογές του 2017 για τον φορέα, τότε, της Κεντροαριστεράς οι υποψήφιοι ήταν εννέα. Τώρα έχουμε έξι για το ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...