204
Η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην πρώτη τους επίσκεψη στον Κορυδαλλό | INTIMEnews

Kι άλλη προσαγωγή για την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα – πληροφορίες για νέες συλλήψεις

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2022, 13:58
Η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην πρώτη τους επίσκεψη στον Κορυδαλλό
|INTIMEnews

Kι άλλη προσαγωγή για την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα – πληροφορίες για νέες συλλήψεις

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2022, 13:58

Την ώρα που οι έρευνες για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και τις συνθήκες θανάτου των αδελφών της, Ιριδας και Μαλένας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, πληροφορίες θέλουν να προσάγεται στο Ανθρωποκτονιών άλλο ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η εν λόγω προσαγωγή έγινε ή θα γίνει εντός της ημέρας και δεν αποκλείεται -αναλόγως με το περιεχόμενο της κατάθεσης- να μετατραπεί σε σύλληψη.

Κατά την ίδια πάντα πηγή, στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκονται πρόσωπα τα οποία φέρεται να συνετέλεσαν στον θάνατο της Τζωρτζίνας ή να είχαν εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας εν γένει.

Τη Δευτέρα αναμενόταν να περάσει το κατώφλι του Πταισματοδίκη Πάτρας ο υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Ρουγκάλας, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, επειδή εδώ και έναν μήνα υπέδειξε δημόσια τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως την υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Ηδη, υπενθυμίζεται, για την υπόθεση έχουν καταθέσει στην ανακρίτρια ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, και ο διευθυντής της ΜΕΘ του Ρίου, εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κληθούν να καταθέσουν η αδελφή της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η μητέρα και ο πατριός της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...