346
Ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και του Ντίνου Σιομόπουλου | ANT1/WebTV

Καμμένος (ξανά) κατά Κοτζιά: «Θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία εναντίον του»

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2019, 10:03
Ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και του Ντίνου Σιομόπουλου
|ANT1/WebTV

Καμμένος (ξανά) κατά Κοτζιά: «Θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία εναντίον του»

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2019, 10:03

Συνέχεια στη διαμάχη του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών έδωσε ο Πάνος Καμμένος ενώ προανήγγειλε ότι στη Βουλή θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία που αφορούν τον Νίκο Κοτζιά.

Σε συνέντευξή του την Τετάρτη στον Ant1 είπε ότι «την Παρασκευή θα παρουσιάσω στη Βουλή όλα τα στοιχεία για το θέμα της βίζας. Εγώ ό,τι στοιχεία έχω, θα τα καταθέτω, ο διαγωνισμός είναι μαϊμού».

Οπως πρόσθεσε, «ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους».

Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι «όταν τα είπα στο υπουργικό συμβούλιο, ο Πρωθυπουργός ξήλωσε τον Νίκο Κοτζιά». Για τον πρώην συνάδελφό του στην κυβέρνηση είπε ακόμη ότι «πάντα ήταν ή διορισμένος ή στο επικρατείας».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε λόγο για «εγκληματικό λάθος» και επισήμανε ότι «είχαμε κάνει συμφωνία, παρόντος του Κοτζιά, ότι δεν θα ‘ρθει καμία συμφωνία  χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία αυτή».

Παράλληλα, όπως δήλωσε, «υπήρξαν και άλλες διαφωνίες, οι οποίες συζητήθηκαν δημοκρατικά και λύθηκαν, όπως αυτή για τον Νίκο Φίλη».

«Αν δεν υπήρχαν οι αποστάτες, θα είχε πέσει η κυβέρνηση», είπε ακόμη.

Απέρριψε τον χαρακτηρισμό των ΑΝΕΛ ως ακροδεξιούς λέγοντας ότι «είμαστε αυτοί που χτίσαμε τις σχέσεις μας με το Ισραήλ. Εμείς που στο θέμα του μεταναστευτικό ήμασταν εκεί και υπογράψαμε τη συνθήκη με το ΝΑΤΟ και δεν ταυτιστήκαμε με τις απόψεις της ακροδεξιάς. Βεβαίως και δεν είμαστε ακροδεξιά».

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις εκλογές λέγοντας ότι «ποτέ δεν ήμασταν μέσα στις δημοσκοπήσεις», για να συμπληρώσει ότι «δημοσκοπήσεις κάνω στο πεζοδρόμιο, για ποιοτικούς και όχι ποσοτικούς λόγους. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει αν θέλει εκπροσώπους που θα εκτελούν τις εντολές της Μέρκελ ή εμάς στο Ευρωκοινοβούλιο».

«Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πρέπει να υπάρχει σταθερή κυβέρνηση, θα επιδιώξουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με όλους, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ απόψεις Φίλη και Κοτζιά, ούτε Τατσόπουλου», είπε σε ερώτημα σχετικά με την επομένη των εκλογών.

Σε ό,τι αφορά το προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με πρωταγωνιστή ένα κανίς που το λένε Θανάση, ο κ. Καμμένος αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιον συμβολίζει. Περιορίστηκε μόνο να πει ότι είναι «αυτός που τρώει από τα χέρια της Μέρκελ και παίρνει εντολές και κάνει κωλοτούμπες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...