192
Οι Rolling Stones κατά την διάρκεια περσινής τους συναυλίας στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια | Reuters

Καινούργιοι Rolling Stones σε μια… πόλη-φάντασμα

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2020, 23:16
Οι Rolling Stones κατά την διάρκεια περσινής τους συναυλίας στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια
|Reuters

Καινούργιοι Rolling Stones σε μια… πόλη-φάντασμα

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2020, 23:16

Οι μεγαλουπόλεις-φαντάσματα που δημιουργήθηκαν λόγω της απουσίας ανθρώπων στοις κεντρικές τους αρτηρίες, ελέω κορονοϊού, ενέπνευσαν το μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα του πλανήτη.

Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το «Living in A Ghost Town» (Ζώντας σε μια πόλη-φάντασμα) εν μέσω πανδημίας και όπως δήλωσε και ο Μικ Τζάγκερ, «είμασταν ήδη στο στούντιο ηχογραφώντας νέο υλικό πριν το lockdown λόγω του κορονοϊού, όταν συνειδητοποιήσαμε πως είχε τελικά προκύψει ένα κομμάτι που ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση που ζούμε σήμερα. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό και να λοιπόν που σας το παρουσιάζουμε! Είναι το “Living in a Ghost Town”».

Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και το συνοδευτικό βίντεοκλιπ όπου φαίνονται οι έρημοι δρόμοι και τα παντελώς άδεια σημεία μεγαλοπούλεων όπως του Λονδίνου, του Λος Άντζελες μέχρι και του Κιότο.

Ο μουσικοκοκριτικός Αλέξις Πετρίδης γράφει στην Guardian ότι «το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη οχτώ χρόνια μετά από την προηγούμενη κυκλοφορία ενός πρωτότυπου κομματιού από το συγκρότημα και 15 χρόνια από το τελευταίο τους άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια, του «A Bigger Bang». Είναι γνωστό πως ο λόγος ύπαρξης των Rolling Stones είναι το να γεμίζουν στάδια και δεν έχουν ανάγκη από νέα άλμπουμ για να συνοδεύουν τις συναυλίες τους».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...