181
Ο Αρτσι στην αγκαλιά του Χάρι και της Μέγκαν | Dominic Lipinski/Pool via REUTERS

Και το όνομα αυτού… Αρτσι!

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 18:58
Ο Αρτσι στην αγκαλιά του Χάρι και της Μέγκαν
| Dominic Lipinski/Pool via REUTERS

Και το όνομα αυτού… Αρτσι!

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 18:58

Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του μωρού στην 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και στα ΜΜΕ (εδώ), ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γνωστοποίησαν το όνομα που θα λάβει ο νεογέννητος γιος τους: Αρτσι.

Οπως ανέφερε το BBC το πλήρες όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας θα είναι Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ.

«Προτιμούμε να μην χρησιμοποιήσουμε τίτλους ευγενείας προς το παρόν» δήλωσε το ζευγάρι. Ο Χάρι και η Μέγκαν παρουσίασαν το βρέφος στην προγιαγιά, βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και στον προπάππου, πρίγκιπα Φίλιππο στο Κάστρο του Γουίνδσορ. Παρούσα στη φωτογραφία και η Ντόρια Ράγκλαντ, μητέρα της Μέγκαν.

Η ανακοίνωση του ονόματος έβαλε και ένα τέλος στον χορό των στοιχημάτων για το όνομα του νεογέννητου αγοριού που είναι ο έβδομος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο. Η Ελισάβετ Β’ έχει πλέον οκτώ δισέγγονα.

Μολονότι, όπως δήλωσαν οι γονείς του ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, ο Αρτσι δεν έχει τίτλο ευγενείας, θα ονομαστεί αυτομάτως «πρίγκιπας Αρτσι» μόλις ο παππούς του, ο πρίγκιπας Κάρολος και πρώτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γίνει βασιλιάς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...