148
Ο υπ. Επικρατείας ανέλαβε και τυπικά την Παρασκευή το πόστο της δημόσιας ενημέρωσης για την πορεία του κυβερνητικού έργου | In Time News / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Και επίσημα κυβερνητικός εκπρόσωπος έως τις εκλογές ο Ακης Σκέρτσος

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2023, 19:47
Ο υπ. Επικρατείας ανέλαβε και τυπικά την Παρασκευή το πόστο της δημόσιας ενημέρωσης για την πορεία του κυβερνητικού έργου
|In Time News / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Και επίσημα κυβερνητικός εκπρόσωπος έως τις εκλογές ο Ακης Σκέρτσος

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2023, 19:47

Την αρμοδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει και επισήμως ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι η έως τώρα αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αναλαμβάνει τη θέση Συμβούλου σε Διεθνή Θέματα και σχέσεις με Διεθνή ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Οικονόμου είχε προαναγγείλει την αντικατάστασή του από τον κ. Σκέρτσο στη διάρκεια του briefing των πολιτικών συντακτών της Πέμπτης.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε σε αυτό το πόστο, του κυβερνητικού πορτ παρόλ –τώρα θα αφιερωθεί στην προσπάθεια επανεκλογής του ως βουλευτής στην περιφέρεια της Φθιώτιδας.

Το δελτίο Τύπου του πρωθυπουργικού γραφείου αναφέρει τα εξής:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την αρμοδιότητα της δημόσιας ενημέρωσης για την πορεία του κυβερνητικού έργου αναλαμβάνει ο Υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος στη θέση του έως σήμερα Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου. Η έως σήμερα αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αναλαμβάνει τη θέση Συμβούλου σε Διεθνή Θέματα και Σχέσεις με Διεθνή ΜΜΕ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...