• Ο Τσίπρας βούτηξε στη θάλασσα για να καθαρίσει το μυαλό του

    Στον έρωτα και στην πολιτική όλα επιτρέπονται —και επιβάλλονται: ακόμα και να δείχνεις δεινός χειμερινός κολυμβητής, ενώ κοντεύεις τα 50.

     

    Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός, αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει την Κυριακή μια βουτιά —κατά τα φαινόμενα στο Σούνιο, όπου διατηρεί την πολυσυζητημένη βίλα. Και όχι μόνο να κάνει βουτιά, αλλά να το επιδείξει και στα social media.

     

     

    Το θέμα είναι ότι: α) ο κ. Τσίπρας δεν μπόρεσε να πείσει τη σκυλίτσα του να βουτήξει και αυτή και β) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι χρειάστηκε τη βουτιά για να πάρει «καθαρές αποφάσεις».

     

    Που με τη σειρά του σημαίνει ότι: α) μοιάζει να στέλνει ένα μήνυμα προς τον πιστό του Παύλο Πολάκη για το ζήτημα των ψηφοδελτίων και β) ίσως να έπρεπε να βουτάει πιο συχνά…

  • Το σίριαλ με την υποψηφιότητα του Αβραμόπουλου πήρε νέα τροπή

    Τελικά η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου με τη ΝΔ, τώρα που ο ίδιος επέβαλε την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά την ευρωπαϊκή αποστρατεία του, τείνει να αναδειχθεί σε σίριαλ: πού θα είναι υποψήφιος;

     

    Ως γνωστόν, ο ίδιος ζήτησε την Α’ Αθηνών —καθώς υπήρξε δήμαρχος Αθηναίων— από το Μέγαρο Μαξίμου το μέτρησαν και άρχισαν να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά (διάβαζε τη δυσφορία των άλλων υποψηφίων) και έως τώρα απόφαση δεν έχει ληφθεί.

     

    Έτσι, ο «Βηματοδότης» έγραψε ότι το πιθανό είναι ο κ. Αβραμόπουλος, πρώην επίτροπος της ΕΕ και πρώην υπουργός, να είναι υποψήφιος στην Ηλεία, όπου η αποχώρηση του Κώστα Τζαβάρα έχει δημιουργήσει χώρο και ανάγκες.

     

    Έγραψε συγκεκριμένα η στήλη παραπολιτικών του «Βήματος της Κυριακής»:

     

    «Η Ηλεία, όπου πολιτευόταν ο Κώστας Τζαβάρας, γίνεται τώρα μια ενδιαφέρουσα εκλογική περιφέρεια. Θα δοκιμάσει την τύχη του εκεί και ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος (που επανήλθε στη  ΝΔ), αλλά πιθανότατα και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

     

    »Αφού δεν κόλλησε η υποψηφιότητα του πρώην επιτρόπου στο Επικρατείας ή στην Α’ Αθήνας, φαίνεται να προσανατολίζεται (με την προϋπόθεση να του το ζητήσουν, όπως λέει) στην Ηλεία, αφού (λέει πάλι) είναι ο πραγματικός τόπος καταγωγής του και όχι η Αρκαδία (όπου έχει σπίτι). 

     

    »Ωστόσο, μαθαίνω πως για το πολιτικό μέλλον του κ. Αβραμόπουλου δεν έχει ακόμα ληφθεί απόφαση και όλοι περιμένουν τι θα πει ο Πρωθυπουργός. Εν αναμονή  πρωθυπουργικών αποφάσεων, λοιπόν, δύο ακόμα βουλευτές της ΝΔ ίσως να μη θέσουν υποψηφιότητα εάν τελικά το κόμμα τους «κατεβάσει» υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο ένας ως υποψήφιος περιφερειάρχης και ο άλλος ως υποψήφιος δήμαρχος σε μεγάλο δήμο της Αττικής».




text
  • Αληθεύει ότι ο Βελόπουλος θα κάνει αναπαράσταση της σταύρωσης;


    27 Απριλίου 2024, 12:57