• Ο Γεωργιάδης το διασκεδάζει: «Πρωταγωνιστώ σε όλα τα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ»

    Διάθεση να το διασκεδάσει –κοινώς να τρολάρει– με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος είχε την αμφίβολη τιμή να πρωταγωνιστεί, διά της χαρακτηριστικής φωνής του, στο σποτ που εδέησε επιτέλους να δημιουργήσει η Κουμουνδούρου για να προωθήσει τους εμβολιασμούς και να βγάλει από πάνω της την υποχρέωση.

     

    Για όσους δεν το ξέρουν, το κάπως πρόχειρο βιντεάκι των 36 δευτερολέπτων που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρωταγωνίστρια μια κοπέλα που χτυπάει ένα τατουάζ στο μπράτσο με τη λέξη «Ζωή», αλλά από κάπου ακούγεται ο γνωστός αφορισμός του κ. Γεωργιάδη. «Δεν θέλεις, κύριε, να εμβολιαστείς; Μη σώσεις!».

     

    Αφού ο κ. Γεωργιάδης το ανήρτησε στο Twitter, μίλησε και γι’ αυτό το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ, στην εκπομπή των Βασίλη Αδαμόπουλου και Μαρίας Γεωργίου.

     

    «Εχω πρωταγωνιστήσει σχεδόν σε όλα τα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι ο αγαπημένος τους. Στην προεκλογική τους εκστρατεία, αν θυμάστε το τελευταίο τους σποτ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ήταν μόνο η δική μου», παρατήρησε ο υπουργός για να συνεχίσει:

     

    «Ως προς το χθεσινό σποτ, θέλω να κάνω δύο σχόλια. Το πρώτο είναι ότι εμένα καθόλου δεν με ενοχλεί, ίσα ίσα, το ανέβασα και στη δική μου σελίδα στο Twitter να το δει λίγο παραπάνω κόσμος. Διότι η άποψή μου είναι ότι αν καταφέρουμε και πείσουμε έναν ακόμα συμπολίτη μας να εμβολιαστεί, το αν μας βρίζει ή μας αντιπαθεί, δεν έχει καμία σημασία, σημασία έχει να πετύχουμε το συλλογικό τείχος ανοσίας. Κανένα πρόβλημα.

     

    »Αν ρωτάτε ως προς την αισθητική του σποτ, αν αναφέρεστε στη δική μου φωνή, θεωρώ ότι ήταν άστοχη γιατί το χαλάει κάπως», προσέθεσε. «Είναι ένα γλυκό σποτ, πολύ ωραία φτιαγμένο, με μια συμπαθέστατη κυρία, ωραία φώτα, πολύ ωραίο, και βγαίνει εκεί η αγριοφωνάρα μου στο τέλος και λίγο το χαλάει», γέλασε.

     

    Και έριξε την μπηχτή του: «Αν ήθελα πραγματικά να τους τρολάρω, θα τους πρότεινα να κάνουν και ένα σποτ με όσα έχει γράψει ο Πολάκης για τα εμβόλια. Δεν θέλω να το πάει εκεί. Ας εμβολιαστεί ο κόσμος και δεν πειράζει. Δεν πρέπει να είναι το εμβόλιο κομματικό ζήτημα στην Ελλάδα».

  • Ευλόγησον Νο 2: Και ο Ανδρέας Λοβέρδος στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

    Χαρακτηριστικά πολιτικής ρουτίνας παίρνει καθώς φαίνεται για τους υποψηφίους αρχηγούς του Κινήματος Αλλαγής ένα πέρασμα από το γραφείο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

     

    Μία ημέρα μετά τη συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον κ. Ιερώνυμο, σειρά πήρε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

     

    «Συζητήσαμε για τη σημερινή ημέρα, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Μικρών Παιδιών. Είναι μια ημέρα που μας συγκινεί και μας κάνει να σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις που έχουμε. Πρόσφατα, ψηφίσαμε στη Βουλή έναν νόμο που περιελάμβανε την αυστηροποίηση των ποινών για την κακοποίηση των μικρών παιδιών μέσα στην οικογένεια», τόνισε ο κ. Λοβέρδος και προσέθεσε ότι επιπλέον μίλησαν για θέματα επίκαιρα, όπως η πανδημία και οι υποχρεώσεις που έχει τόσο η Πολιτεία όσο και η Εκκλησία.

     

    Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Λοβέρδος ευχαρίστησε τον αρχιεπίσκοπο για την υποδοχή και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν, ιδίως την περίοδο που ήταν υπουργός.

     

    Από την πλευρά του, ο κ. Ιερώνυμος έκανε αναφορά στην περίοδο που ο κ. Λοβέρδος ήταν υπουργός Παιδείας και στις λύσεις που ήταν διατεθειμένος να δώσει σε σοβαρά ζητήματα. Του ευχήθηκε, επίσης, να έχει δύναμη και υγεία για έναν αγώνα καθαρό και τίμιο.

     

    Εχει ενδιαφέρον που ο αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στη θητεία του κ. Λοβέρδου στο υπουργείο Παιδείας, την ύστερη περίοδο Σαμαρά. Γιατί όταν ήταν υπουργός Υγείας, το 2010-2012 επί πρωθυπουργίας του κ. Παπανδρέου, ο κ. Ιερώνυμος και ο κ. Λοβέρδος, είχαν έρθει σε σύγκρουση με αφορμή τον νόμο για τις μεταμοσχεύσεις.

     

    Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα. Ευλόγησον.

  • Ο Βασίλης Κικίλιας λέει ότι η Τζένη Μπαλατσινού «όχι μόνο μαγειρεύει αλλά αυτοσχεδιάζει κιόλας»

    Σε άλλα νέα, η Τζένη Μπαλατσινού, πρώην μοντέλο και σύζυγος του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην ιστορική εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» που μεταδίδεται στον ΑΝΤ1.

     

    Οπως αναμενόταν, μίλησε πολύ για τη σχέση της με τον κ. Κικίλια, βετεράνο μπασκετμπολίστα και βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ. Επιβεβαίωσε ότι πριν παντρευτούν, το 2019, είχαν περάσει ένα οκτάμηνο χώρια –«επειδή είχαμε διαφορετικές πορείες ήταν όλο δύσκολο και ώριμα και ρεαλιστικά χωρίσαμε για οκτώ μήνες. Στο τέλος η αγάπη κερδίζει», είπε.

     

    Αποκάλυψε ότι για τον γάμο της το συζήτησε με τις κόρες της –που απέκτησε στον πρώτο της γάμο με τον εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο. «Συζητάω πάρα πολύ με τις κόρες μου, οτιδήποτε και να κάνω θα το συζητήσω με την Αμαλία και την Αλεξάνδρα. Και όταν ήμουν με τον Βασίλη στην πρώτη μας φάση, οι πρώτες που το έμαθαν ήταν οι κόρες μου. Πριν ανακοινώσουμε το γάμο πήρα “άδεια” από τις κόρες μου», είπε.

     

    Είπε και άλλα γλυκά, για τη μητρότητα και τη δύσκολη γέννα, σημείωσε ότι «νιώθω λίγο άσχημα όταν μου λένε “κυρία υπουργού”. Είναι μια ταμπέλα».

     

    Αλλά εκεί που η εκπομπή απογειώθηκε ήταν όταν βγήκε ο ίδιος ο κ. Κικίλιας και μίλησε για τη σχέση τους.

     

    Ο υπουργός δήλωσε, κατ’ αρχάς, «παραδοσιακός άνδρας» και εξήγησε:

     

    «Πιστεύω ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει να έχει δίπλα του. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση, αλλά εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπο μου και τον διεκδίκησα. Επειδή δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα ότι υπάρχει πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, υπάρχει μια πολύ γλυκιά προσωπικότητα, ένας πολύ ωραίος χαρακτήρας αποφάσισα να την ζητήσω σε γάμο.

     

    »Η Τζένη έχει σωστά τις προτεραιότητες στη ζωή της, πρώτα από όλα είναι μάνα και αυτό με έχει συγκινήσει ιδιαίτερα, και μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος και είναι σε όλα μέσα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν φανταζόμουν πριν χρόνια ότι αυτή θα είναι η οικογένεια μου, έχει τέσσερα εκπληκτικά παιδιά η Τζένη. Ό,τι πιο όμορφο είναι που έγινα πατέρας. Το βάρος στο σπίτι το σηκώνει η Τζένη. Τα θέλει όλα τακτοποιημένα στο πρόγραμμα. Είναι ωραία αίσθηση να ξέρεις ότι γυρίζεις σπίτι σου και οι άνθρωποι είναι εκεί για σένα. Μιλάω μαζί της για τη ζωή, γιατί η πολιτική είναι ζωή. Πιστεύω στην άποψη της και τη γνώμη της, τη συμβουλεύομαι και έχει και το τακτ να μην παρεμβαίνει στη δουλειά μου. Σχεδόν της την έκοψα την δουλειά της και την ευχαριστώ πολύ για αυτό, την αγαπάω παραπάνω, έκανε ένα βήμα πλάγια, για να μου δώσει τη δυνατότητα να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι στις δουλειές μας.

     

    » Μαγειρεύει και αυτοσχεδιάζει οπότε στηρίζει όλη η οικογένεια την προσπάθεια. Ο αθλητισμός σε βοηθάει να βάζει στόχους και να μην τα παρατάς. Αγαπάω τον τόπο που αγκαλιάζει τους ανθρώπους γύρω της, ακόμα και τους ξένους, το θαυμάζω αυτό. Η επιμονή της όταν κάτι θέλει είναι σθεναρή».




text
  • Ωραία είναι αυτά τα πολεμικά χτυπήματα με ραντεβού ανάμεσα στο Ισραήλ και στο Ιράν


    19 Απριλίου 2024, 19:59