234
Μπρους και Πάτι στην ορκωμοσία του γιου τους Σάμ Σπρίνγκστιν | Steven Fulop

«I’m on fire»: Ο γιος του Μπρους Σπρίνγκστιν θα σβήσει τη φωτιά!

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2020, 14:42
Μπρους και Πάτι στην ορκωμοσία του γιου τους Σάμ Σπρίνγκστιν
|Steven Fulop

«I’m on fire»: Ο γιος του Μπρους Σπρίνγκστιν θα σβήσει τη φωτιά!

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2020, 14:42

Γιατί δύο γονείς διάσημοι και ζάπλουτοι είναι περήφανοι που ο γιος τους τα κατάφερε να γίνει πυροσβέστης; Σε κάποια άλλη χώρα θα κρύβονταν από αμηχανία ή θα είχαν πιέσει το «παιδί» να κάνει τη δουλειά του μπαμπά, της μαμάς ή τέλος πάντων να το βολέψουν σε κάνα γνωστό.

Οχι όμως στην Αμερική. Εκεί οι περισσότεροι γονείς που μπορούν να δώσουν το δημόσιο παράδειγμα είναι υποστηρικτικοί προς τα όνειρα και τα θέλω του παιδιού τους.

Ετσι, ο Σαμ Σπρίνγκστιν είναι εδώ και μερικές ημέρες επίσημα υπάλληλος του Πυροσβεστικού Σώματος του Νιου Τζέρσεϊ. Ορκίστηκε μαζί με άλλους 15 νέους πυροσβέστες και οι γονείς του ήταν όσο πιο εκδηλωτικοί μπορούσαν.

Ο Σαμ είχε αποφοιτήσει από την Πυροσβεστική Ακαδημία το 2014 και υπηρετούσε ως εθελοντής στο Κολτς Νεκ του Νιου Τζέρσεϊ, όπου ζουν οι γονείς του. Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας και μόλις προκηρύχθηκαν θέσεις, κατάφερε να μπει στο Σώμα.

View this post on Instagram

⭐️follow that dream⭐️ SO PROUD and Happy for you!! Congratulations to everyone who was there yesterday…. Thank you and stay safe!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Patti Scialfa Springsteen (@officialrumbledoll) on

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτόν», είπε ο Μπρους Σπρίνγκστιν στους δημοσιογράφους, φανερά συγκινημένος.

«Το όνειρο της ζωής του έγινε πραγματικότητα», είπε η μητέρα του Πάτι Σκιάλφα, όταν ο γιος της μπήκε στη σχολή, εξηγώντας ότι ο Σαμ ήθελε να γίνει πυροσβέστης από τότε που ήταν μικρό παιδί, αρνούμενος πεισματικά να ακολουθήσει τη λαμπερή καριέρα του πατέρα του.

Οπως γράφουν οι Times του Λονδίνου, η 28χρονη κόρη τους Τζέσικα ασχολείται επαγγελματικά με την ιππασία και μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία, και είναι φυσικά και γι’ αυτήν περήφανοι, αφού με αυτό είναι ευτυχισμένη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...