304
Η εκθαμβωτική Τιλάν Μπλοντό | Thylane Blondeau / Facebook

Η Τιλάν Μπλοντό είναι (και πάλι) το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 12:35
Η εκθαμβωτική Τιλάν Μπλοντό
|Thylane Blondeau / Facebook

Η Τιλάν Μπλοντό είναι (και πάλι) το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 12:35

Λένε πως η ομορφιά είναι υποκειμενική. Και ύστερα έρχεται η εκθαμβωτική Τιλάν Μπλοντό και αναιρεί μεμιάς αυτόν τον κανόνα. Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος ή κάποια που στη θέα της 17χρονης γαλλίδας καλλονής, δεν θα παραδεχτεί ότι είναι από τα ομορφότερα πλάσματα που έχει δει.

Και κάπως έτσι, το 2018 φεύγει, απονέμοντάς της τον τίτλο του ωραιότερου προσώπου της χρονιάς. Είναι η δεύτερη φορά που η Γαλλίδα Μπλοντό κερδίζει αυτόν τον τίτλο. Η πρώτη ήταν όταν ήταν μόλις έξι ετών, αλλά είχε ήδη κάνει αίσθηση μέσα από φωτογραφίσεις και διαφημιστικά.

H Τιλάν Μπλοντό στην ηλικία των έξι

Οπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, η ετήσια λίστα των Independent Critics είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που πρωτοξεκίνησε το 1990 και βασίζεται στη λογική του εκδημοκρατισμού της κριτικής. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κυκλοφορεί ο κατάλογος με τα 100 ομορφότερα πρόσωπα του κόσμου και το 2018 βρίσκει την Τιλάν Μπλοντό στην κορυφή.

View this post on Instagram

I just can’t believe it myself …thanks so much @tccandler and everyone who voted..I never thought i was once number one !!? I’m thankful to all of you ?I really hope your having great holidays and spend nice Christmas with your family ..all the best to all of you guys lots of love .?? @tccandler

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν, λέγοντας ότι δεν το πιστεύει ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η Μπλοντό πρωτοπερπάτησε σε πασαρέλα του Ζαν Πολ Γκοτιέ σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ενώ στα δέκα της, έγινε το νεαρότερο μοντέλο που πόζαρε για τη γαλλική Vogue, φορώντας κοντά φορέματα αλλά και με έντονο μακιγιάζ, γεγονός που τότε είχε σχολιαστεί αυστηρά ως παιδική εκμετάλλευση και παρουσίαση με σεξιστικό τρόπο ενός τόσο μικρού κοριτσιού.

Εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών

Είναι κόρη του βετεράνου γάλλου ποδοσφαιριστή Πατρίκ Μπλοντό και έχει κερδίσει δικαιολογημένα μία θέση στην αφρόκρεμα της νέας φουρνιάς μοντέλων, με ηχηρά ονόματα από τον χώρο της μόδας και των καλλυντικών να την επιλέγουν για τις επιδείξεις και τις καμπάνιες τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...