313
Η Νικόλ Κίντμαν σε σκηνή από τη σειρά «Big Little Lies» | HBO

Η Νικόλ Κίντμαν κάποτε ήθελε να γίνει καλόγρια

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2018, 11:56
Η Νικόλ Κίντμαν σε σκηνή από τη σειρά «Big Little Lies»
|HBO

Η Νικόλ Κίντμαν κάποτε ήθελε να γίνει καλόγρια

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2018, 11:56

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό Allure για τον το ρόλο της στην ταινία «Boy Erased», στην οποία υποδύεται μία χριστιανή μητέρα που στέλνει τον έφηβο ομοφυλόφιλο γιο της σε θεραπεία «μεταστροφής». Η ηρωίδα που υποδύεται η 51χρονη ηθοποιός, αγωνίζεται να συμβιβάσει την πίστη της με την αγάπη που έχει για το παιδί της.

«Εχω πνευματικότητα, από την άποψη ότι πιστεύω απόλυτα στον Θεό» λέει η αυστραλή Νικόλ Κίντμαν, που μεγάλωσε σε καθολική οικογένεια. «Μου άρεσε πολύ η ιδέα να γίνω μοναχή. Οπως αποδείχτηκε, δεν επέλεξα να ακολουθήσω εκείνο το μονοπάτι, αλλά ήταν κάτι που με γοήτευε πολύ» αποκάλυψε.

Η Νικόλ Κίντμαν, εντυπωσιακή στο εξώφυλλο του περιοδικού Allure (Allure / Facebook)

Τελικά επέλεξε τον δρόμο που την οδήγησε στο Χόλιγουντ και παρά τη φήμη και την επιτυχία της, δεν κατατάσσει τον εαυτό τις στις «διασημότητες».

«Δεν είμαι διασημότητα. Δεν είμαι αστέρας του κινηματογράφου. Αισθάνομαι απλά ηθοποιός» εξηγεί. «Η Μπιγιονσέ είναι διασημότητα. Οχι εγώ» λέει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κίντμαν αναφέρει ότι μένει δίπλα στην συμπρωταγωνίστριά της στην τηλεοπτική σειρά «Big Little Lies», Ρις Γουίδερσπουν, η οποία συχνά αστειεύεται για τον αυστραλιανό τρόπο ζωής της που ακολουθεί με το νεοζηλανδό σύζυγό της, Κιθ Ερμπαν.

«Ο Κιθ και εγώ έχουμε ένα σπίτι στην παραλία και σηκωνόμαστε το πρωί προτού πάρουμε το πρωινό μας και πηγαίνουμε στη θάλασσα. Η Ρις Γουίδερσπουν είναι γειτόνισσα μας. Και όπως λέει: “Τι κάνετε στο νερό, εσείς τα πιτσουνάκια;”. Μας πειράζει επειδή σπάνια πηγαίνει στη θάλασσα. “Τρελά παιδιά της Αυστραλίας” μας λέει γελώντας», λέει η Κίντμαν.

Η ίδια, μιλά για το πόσο ταγμένη και αφοσιωμένη είναι στη δουλειά της, αφού ακόμη και με 40 πυρετό, θα πάει στο γύρισμα, δεν υπάρχει περίπτωση να το αναβάλει. Στρατιωτική πειθαρχία και θρησκευτική προσήλωση σε αυτό που κάνει. Οπως ακριβώς ταιριάζει σε μία ταλαντούχα ηθοποιό που κάποτε ήθελε να γίνει καλόγρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...