503
Η Γκουίνεθ Πάλτροου: «Ζω μονάχα μία φορά. Θέλω μία καταπληκτική ζωή» | ΕΡΑ/FREDRIK VON ERICHSEN

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Οταν χώρισα με τον Μπραντ Πιτ χωρίς… παπαράτσι»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 09:20
Η Γκουίνεθ Πάλτροου: «Ζω μονάχα μία φορά. Θέλω μία καταπληκτική ζωή»
|ΕΡΑ/FREDRIK VON ERICHSEN

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Οταν χώρισα με τον Μπραντ Πιτ χωρίς… παπαράτσι»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 09:20

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε για τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, υπερασπίστηκε ξανά τις αμφιλεγόμενες θεραπείες και συμβουλές ομορφιάς που δίνει μέσω του σάιτ της Goop και αποκάλυψε ότι με τον τωρινό σύζυγό της μένουν ακόμη σε διαφορετικά σπίτια.

Η 46χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου/ Ιανουαρίου του WSJ. Magazine της εφημερίδας Wall Street Journal και στη συνέντευξή της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πρώην σύντροφό της, Μπραντ Πιτ, με τον οποίο είχε σχέση για περίπου δύο χρόνια, προτού χωρίσουν το 1997.

Ειδικότερα, λέει πως νοιώθει ευγνώμων που όταν χώρισε πριν από 20 χρόνια, το επίπεδο «παρακολούθησης» των σελέμπριτι δεν ήταν τόσο έντονο όσο είναι σήμερα. «Η Κάμερον Ντίαζ κι εγώ το συζητούσαμε όλη την ώρα. Λέγαμε, “Ευτυχώς που στις αρχές της δεκαετίας του ’90 υπήρχαν τόσοι λίγοι παπαράτσι”. Κλαίμε από ευγνωμοσύνη που δεν υπήρχε κανείς να μας ακολουθεί και να βλέπει τι κάνουμε. Θυμάμαι όταν χωρίσαμε με τον Μπραντ Πιτ, το έγραφε στο εξώφυλλο του New York Post αλλά κανείς δεν με περίμενε έξω από το σπίτι. Αυτό σήμερα δεν θα συνέβαινε ποτέ», λέει χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Dear @wsjmag, thank you for the lovely feature, us #goopgang are pretty chuffed. Thank you for recognizing our business and me as a #femalefounder. We are grateful. @lachlanbailey

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Αλλωστε, εκτός από πολλούς και εκπαιδευμένους παπαράτσι, τότε δεν υπήρχε και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό: τα social media, τα οποία πλέον εισβάλλουν εντελώς αδιάκριτα στη ζωή των σταρ και όχι μόνο.

Σχετικά με τις εναλλακτικές πλην αμφιλεγόμενες θεραπείες και συμβουλές ομορφιάς, οι οποίες συχνά πυροδοτούν αρνητικά σχόλια, υπερασπίζεται σθεναρά τον τρόπο ζωής της αλλά και το σάιτ της, Goop.

«Θυμάμαι όταν ξεκίνησα να κάνω γιόγκα, ο κόσμος έλεγε, “Τι είναι αυτό; Είναι μάγισσα, είναι φρικιό”. Πρόσφατα πήγα για γιόγκα κάπου στο Λος Αντζελες και το κορίτσι στην υποδοχή, περίπου 22 ετών, μου λέει, “Έχεις ξανακάνει γιόγκα;”. Γύρισα στη φίλη μου και της λέω, “Εχει αυτή τη δουλειά επειδή εγώ έχω ξανακάνει γιόγκα”», λέει η Γκουίνεθ, με μία δόση υπεροψίας και με αέρα γκουρού.

«Ζω μονάχα μία φορά. Θέλω μία καταπληκτική ζωή. Συνήθιζα να κάθομαι στο τροχόσπιτό μου, καπνίζοντας ένα τσιγάρο και περιμένοντας τον Ιθαν Χοκ να ανοίξει την πόρτα. Και τώρα δείτε με», προσθέτει, αναφερόμενη σε έναν άλλο διάσημο πρώην σύντροφό της.

Oσο για τον συγγραφέα και παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ, τωρινό της σύζυγο, λέει πως οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αν και παραδέχεται πως παρόλο που έχουν παντρευτεί από τον Σεπτέμβριο του 2018, κάνουν «αργά βήματα», καθώς συνεχίζουν να μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

«Είναι φανταστικά. Νομίζω πως είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι να επιλέξουμε τον σύντροφό της ζωής μας, περίπου στα μισά της ζωής μας. Αλλά γενικά επιλέγουμε συντρόφους πολύ νωρίτερα, λόγω της ανάγκης ή του άγχους για αναπαραγωγή. Νιώθω πραγματικά τυχερή που συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο, έναν απίστευτο κι αληθινό σύντροφο», λέει η 46χρονη ηθοποιός.

Οπως εξηγεί, δεν μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι, κυρίως λόγω των παιδιών τους. Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει δύο με τον πρώην σύζυγό της, Κρις Μάρτιν, μουσικό και αρχηγό του συγκροτήματος «Coldplay», την 14χρονη Απλ και τον 12χρονο Μόουζες. Κι ο Φαλτσάκ έχει άλλα δυο, επίσης στην εφηβεία, από τον προηγούμενο γάμο του.

«Με παιδιά στην εφηβεία πρέπει να βαδίζεις αργά. Είναι δύσκολο πράγμα η εφηβεία. Δεν έχω ξαναγίνει μητριά, δεν ξέρω πώς να το κάνω», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...