343
Η 50χρονη Αντερσον θα πρέπει να συναγωνιστεί την Μέριλ Στριπ, η οποία ερμήνευσε εξαιρετικά την «Σιδηρά Κυρία» | Facebook

Η Γκίλιαν Αντερσον θα υποδυθεί τη Μάργκαρετ Θάτσερ

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 18:32
Η 50χρονη Αντερσον θα πρέπει να συναγωνιστεί την Μέριλ Στριπ, η οποία ερμήνευσε εξαιρετικά την «Σιδηρά Κυρία»
|Facebook

Η Γκίλιαν Αντερσον θα υποδυθεί τη Μάργκαρετ Θάτσερ

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 18:32

Η Γκίλιαν Άντερσον θα ενσαρκώσει την Μάργκαρετ Θάτσερ στην τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix «The Crown».

Όπως αναφέρει ο Guardian, η 50χρονη Αμερικανο-Βρετανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί την βρετανίδα πρωθυπουργό κατά τα έτη της πρωθυπουργίας της, την περίοδο 1979-1990.

Η ηθοποιός, που αυτό τον καιρό κάνει πρόβες για τη θεατρική προσαρμογή της ταινίας «Όλα για την Εύα» στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, θα υποδυθεί την «Σιδηρά Κυρία» στον τέταρτο κύκλο της σειράς ενώ οι πολυπληθείς οπαδοί της σειράς βρίσκονται υπ’ ατμόν αναμένοντας την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου στον οποίο θα εμφανιστούν η Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Σύμφωνα με τους «ειδικούς» της δημοφιλούς σειράς, πολλά θα εξαρτηθούν από την χημεία της Άντερσον ως Θάτσερ με την Ολίβια Κόλμαν, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά στον προσεχή κύκλο παίρνοντας τη σκυτάλη από την Κλερ Φόι στο ρόλο της Ελισάβετ και θα συνεχίσει και στον τέταρτο.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως «πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς πολλά για την ψυχρή σχέση ανάμεσα στη Βασίλισσα και την Θάτσερ κατά τη διάρκεια των έντεκα χρόνων της πρωθυπουργικής θητείας της δεύτερης».

«Κάποιοι έχουν πει ότι έβρισκε ανεξήγητη (αν όχι ανυπόφορη) η μία την άλλη, ενώ είχε ακουστεί παλιότερα ότι η Ελισάβετ έκανε κοροϊδευτικές μιμήσεις της Θάτσερ στην οποία αναφερόταν ως “αυτή η γυναίκα”», προσθέτει.

Εκτός από κάποιες εικόνες και ένα τρέιλερ που είχε εμφανιστεί το καλοκαίρι, το Netflix διατηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τις λεπτομέρειες του νέου κύκλου επεισοδίων για τον οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία εξόδου στην πλατφόρμα.

Αυτό που έχει ανακοινωθεί είναι ότι ο τρίτος κύκλος θα καλύπτει το διάστημα από το 1963 ως το 1976 ενώ ο τέταρτος θα εστιάσει στα χρόνια της Θάτσερ συμπεριλαμβάνοντας και την ιστορία της νεαρής Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Άντερσον έγινε διεθνώς γνωστή από τον ρόλο της Ντάνα Σκάλι στη σειρά «X-Flies» που ξεκίνησε το 1993 και ολοκληρώθηκε με έναν κύκλο 10 επεισοδίων πέρσι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Άντερσον θα πρέπει να συναγωνιστεί την Μέριλ Στριπ, η οποία ερμήνευσε εξαιρετικά την «Σιδηρά Κυρία» στην ομώνυμη ταινία του 2011.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...