190
O Στέφανος σε μία στιγμή του ιστορικού αγώνα με τον Φέντερερ | REUTERS

Η επική νίκη του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ μέσα από ένα βίντεο τριών λεπτών

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 13:33
O Στέφανος σε μία στιγμή του ιστορικού αγώνα με τον Φέντερερ
|REUTERS

Η επική νίκη του Τσιτσιπά επί του Φέντερερ μέσα από ένα βίντεο τριών λεπτών

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2019, 13:33

Νίκησε το ίνδαλμά του και έγραψε ιστορία. Με τον θρίαμβο επί του «βασιλιά» Ρότζερ Φέντερερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε την Κυριακή μία από τις σπουδαιότερες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, καθώς όχι μόνο έγινε ο πρώτος Ελληνας που πανηγύρισε νίκη στο Αυστραλιανό Οπεν, αλλά έφθασε στα προημιτελικά του τουρνουά, όπου τον περιμένει ο ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα- Αγκού.

Επιδεικνύοντας πρωτόγνωρη για το νεαρό της ηλικίας του ψυχραιμία (κάτι που του το αναγώρισε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο μεγάλος ηττημένος Ρότζερ Φέντερερ), ο 20χρονος Τσιτσιπάς ξεδίπλωσε για μία ακόμη φορά το ταλέντο του και παρά την εμπειρία του Ελβετού, είχε τις απαντήσεις σε ό,τι έβαλε στο παιχνίδι του ο «βασιλιάς» των 20 Γκραντ Σλαμ, για να κατακτήσει τη νίκη.

Τον καθηλωτικό αγώνα των σχεδόν τεσσάρων ωρών συμπύκνωσε σε ένα βίντεο τριών λεπτών η επικοινωνιακή ομάδα του Αυστραλιανού Οπεν.

Το βίντεο αρχίζει με τη γαλανόλευκη να κυματίζει στις εξέδρες της Rod Laver Arena και περιλαμβάνει όλες τις κορυφαίες στιγμές του μεγάλου αγώνα: από την απογοήτευση της απώλειας του πρώτου σετ μέχρι τη λύτρωση του τελευταίου χτυπήματος του έλληνα τενίστα και την αποθέωση για την τεράστια νίκη – πρόκριση στους οκτώ καλύτερους παίκτες του τουρνουά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...