317
Ο υπουργός Εργασίας μιλά στη Βουλή τη Δευτέρα από τα υπουργικά έδρανα | INTIMEnews

Γεωργιάδης κατά «Σπαρτιατών»: Μπήκαν στη Βουλή με Κασιδιάρη – φαντάζομαι η Δικαιοσύνη θα κάνει το χρέος της

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2023, 10:05
Ο υπουργός Εργασίας μιλά στη Βουλή τη Δευτέρα από τα υπουργικά έδρανα
|INTIMEnews

Γεωργιάδης κατά «Σπαρτιατών»: Μπήκαν στη Βουλή με Κασιδιάρη – φαντάζομαι η Δικαιοσύνη θα κάνει το χρέος της

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2023, 10:05

Σφοδρή επίθεση κατά του κόμματος «Σπαρτιάτες» εξαπέλυσε τη Δευτέρα στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα «πυρά» που δέχθηκε νωρίτερα από τον επικεφαλής και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για την τροπολογία (η οποία ψηφίζεται την Τρίτη) περί παράνομων μεταναστών και τη χορήγηση αδειών διαμονής, σε αναζήτηση εργατικών χεριών.

Ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Αλέξανδρος Ζερβέας κατηγόρησε ανοικτά την κυβέρνηση ότι στόχος της είναι να νομιμοποιήσει όλους τους «λαθρομετανάστες» –όπως ήταν ο όρος που χρησιμοποίησε, κάνοντας παράλληλα λόγο για ισλαμοποίηση του ελληνικού έθνους, στην οποία του κόμμα του λέει «όχι».

Εκλεισε την ομιλία του με την υπόσχεση ότι «όταν θα έρθουμε οι “Σπαρτιάτες” στην εξουσία, που θα έρθουν, να είστε σίγουροι, θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες χωρίς να τους ρωτήσουμε». Για να λάβει «πληρωμένη» απάντηση από τον Αδωνι Γεωργιάδη.

«Δεν ξέρω, αγαπητέ, τι θα κάνει ο ελληνικός λαός στο μέλλον, ποιον θα φέρει Πρωθυπουργό στο μέλλον και ποιον θα ψηφίσει. Ο ελληνικός λαός είναι το μεγάλο αφεντικό, όποιον θέλει ψηφίζει. Οφείλω όμως να σας πω πάρα πολύ σοβαρά, επειδή με προκαλέσατε, ξέρω τι έγινε στην παρούσα Βουλή», ανέφερε αρχικά στην απάντησή του ο υπουργός και συνέχισε επισημαίνοντας:

«Στην παρούσα Βουλή, βγήκε ένα κόμμα, οι “Σπαρτιάτες” παραβιάζοντας τον νόμο, διότι ο νόμος έλεγε ότι δεν μπορεί να υπάρχει εικαζόμενη ηγεσία καταδικασθέντος για συγκεκριμένα εγκλήματα. Και αναφέρομαι στην περίπτωση σας, στον κ. Ηλία Κασιδιάρη. Ο κ. Στίγκας, σε συνεδρίαση της Βουλής, στην Ολομέλεια, ανέφερε ότι το κόμμα του –όταν είχατε τσακωθεί– έχει πέσει θύμα μιας οργανωμένης μαφίας που την κυβερνά από τις φυλακές της Δομοκού. Αρα ο κ. Στίγκας με την κατάθεση του στο Κοινοβούλιο έχει αποκαλύψει στην Ολομέλεια ότι ο κ. Κασιδιάρης είναι ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος σας. Αυτό όμως καθιστά εσάς ενόχους εξαπατήσεως του εκλογικού σώματος, διότι ανακηρυχθήκατε υποψήφιος βουλευτής παράνομα».

«Φαντάζομαι αυτά θα τα δει η ελληνική Δικαιοσύνη και θα κάνει το χρέος της», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, ολοκληρώνοντας την απάντησή του στον βουλευτή των «Σπαρτιατών».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...