207
Η στιγμή του τραυματισμού του Στέφανου Τσιτσιπά | REUTERS/Edgar Su

Εχασε «λαβωμένος» ο Τσιτσιπάς

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 10:14
Η στιγμή του τραυματισμού του Στέφανου Τσιτσιπά
|REUTERS/Edgar Su

Εχασε «λαβωμένος» ο Τσιτσιπάς

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 10:14

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε. Στον αγώνα με τον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ για την πρόκριση στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά, ο 22χρονος έλληνας τενίστας έχασε 1-2, μολονότι είχε πάρει με άνεση το πρώτο σετ και έδειχνε έτοιμος για μια ακόμα νίκη.

Ο Τσιτσιπάς, Νο 3 στο ολυμπιακό τουρνουά, χρειάστηκε μόλις 32 λεπτά για να κερδίσει 6-2 το πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο ο Γάλλος, Νο 14 στην κατάταξη, βελτίωσε το παιχνίδι του, έπαιξε με επιτυχία στο φιλέ και ύστερα από 56 λεπτά ισοφάρισε σε 1-1, κερδίζοντας το σετ με 7-6.

Σε κάθε περίπτωση, ο 23χρονος Ουμπέρ εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Τσιτσιπά στο τέλος του σετ (ο έλληνας πρωταθλητής «γύρισε» το γόνατό του). 

Παρότι ο Τσιτσιπάς σηκώθηκε για να συνεχίσει τον αγώνα μετά τις πρώτες ιατρικές βοήθειες, ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του ματς, με αποτέλεσμα να χάσει, όπως λέγεται, «σβηστά» το τρίτο σετ με 6-2 και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το θέμα τώρα είναι αν ο Τσιτσιπάς θα καταφέρει να αγωνιστεί αργότερα μέσα στην ημέρα στην αναμέτρηση του μεικτού διπλού με τη Μαρία Σάκκαρη, κόντρα στην ομάδα του Καναδά. Αν δεν μπορέσει, η ελληνική συμμετοχή θα αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...