419
Οι... μπάκες έφυγαν και πλέον ο Ντράμοντ δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση | Reuters

Ο σταρ του ΝΒΑ που έχασε βάρος κάνοντας τη δίαιτα της… μπίρας (κυριολεκτικά)

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2019, 16:07
Οι... μπάκες έφυγαν και πλέον ο Ντράμοντ δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση
|Reuters

Ο σταρ του ΝΒΑ που έχασε βάρος κάνοντας τη δίαιτα της… μπίρας (κυριολεκτικά)

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2019, 16:07

Με 208 εκατ. ύψος και 126 κιλά βάρος, ο 26χρονος Αντρέ Ντράμοντ ήταν, στα τέλη της περασμένης σεζόν, ο τρίτος βαρύτερος παίκτης του NBA, μετά τους Ζάιον Ουίλιαμσον και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Και, καθότι δεν έκανε δα και καμιά φοβερή χρονιά με την ομάδα του, ο εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά ελαφρώς λιχούδης και επιρρεπής σε γαστριμαργικές καταχρήσεις αθλητής πήρε μιαν απόφαση, μαζί με το ιατρικό τιμ των Ντιτρόιτ Πίστονς: να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες προκειμένου να χάσει το περιττό λίπος και να πάρει μυικό όγκο.

Και αυτός είναι ο λόγος που ο σέντερ των Πίστονς το καλοκαίρι ξεκίνησε μία νέα δίαιτα.

Την δίαιτα της μπίρας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Wall Street Journal (με συνδρομή), ο Ντράμοντ σταμάτησε να καταναλώνει κόκκινο κρέας και άρχισε να τρώει πολύ ψάρι και βραστά λαχανικά.

Και μετά από κάθε γεύμα, να πίνει και μια μπίρα!

Και αυτό προκειμένου, όπως είπε ο διατροφολόγος του, να αναπληρώσει τις πρωτεΐνες που έχανε από την έλλειψη κόκκινου κρέατος.

Όπως σχολίασε και ο ίδιος «αν το κάνεις σωστά, [η κατανάλωση μπίρας] δεν είναι κακό για τον οργανισμό σου, γι’ αυτό άλλωστε το κάνω και εγώ», διευκρινίζοντας ότι στο θέμα αυτό προτιμά τις Miller Lite και Corona.

Και η αλήθεια ειναι πως η δίαιτα της μπίρας όχι απλά απέδωσε καρπούς, αλλά τον έκανε… σχεδόν αγνώριστο, με την βελτίωση του να μην ειναι μόνο οπτική (καθώς έφυγε η μικρή κοιλίτσα που είχε), αλλά και στο παρκέ, καθώς ο Ντράμοντ ειναι πλέον πιο αλτικός, πιο αθλητικός και πιο… πλαστικός στις κινήσεις του.

Δεν ειναι τυχαίο πως ο 26χρονος μπήκε πρόσφατα στο «κλειστό» κλαμπ του 1% των αθλητών εκείνων του μπάσκετ που με το άλμα τους φτάνουν (και ενίοτε υπερβαίνουν) τα 320 εκατ. που χωρίζουν την στεφάνη του καλαθιού από το έδαφος.

Ήδη στο ξεκίνημα της σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και σε κάθε αγώνα ειναι ο καλύτερος ριμπάουντερ και σκόρερ της ομάδας του, έστω και αν οι ίδιοι οι Πίστονς έχουν κάνει ένα αρκετά μουδιασμένο ξεκίνημα, με αρκετές ήττες.

Όπως μάλιστα αναφέρει το ρεπορτάζ-πορτρέτο του Ντράμοντ, ήταν χαρακτηριστική η στιγμή που ο 26χρονος αθλητής εμφανίστηκε ξανά, μετά από σχεδόν τρεις μήνες, στις προπονήσεις της ομάδας και τα… σαγόνια πολλών έπεσαν στο πάτωμα.

«Πες μας τι έκανες το καλοκαίρι; Λιμοκτονούσες;», τον ρώτησαν οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του, όπως θυμάται ο ίδιος.

«Όχι, όχι. Το μόνο που έκανα ήταν να τρώω πολύ ψάρι και να πίνω πολλή μπίρα», ήταν η απάντηση που τους άφηνε αποσβολωμένους,

Ένας ξεκάθαρα πιο παχύς Ντράμοντ στα τέλη της περασμένης σεζόν. Η διαφορά του με το σήμερα ειναι εμφανής

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...