334
|

Οταν η τετράποδη Μόλι αποχαιρέτησε τον Ράιαν

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2016, 13:47

Οταν η τετράποδη Μόλι αποχαιρέτησε τον Ράιαν

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2016, 13:47

Πριν περίπου έναν μήνα, ο Ράιαν Γιέσεν από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, άρχισε να έχει έντονους πονοκεφάλους. Μετά την επίσκεψή του σε κάποιον γιατρό, οι δικοί του άνθρωποι πληροφορήθηκαν ότι ο 33χρονος άνδρας είχε υποστεί ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί πραγματοποίησαν αμέσως λεπτή χειρουργική επέμβαση αλλά ο Ράιαν δεν κατάφερε να επανέλθει ποτέ.

Τόσο απότομα και τόσο άδικα, οι δικοί του άνθρωποι έπρεπε να τον αποχαιρετήσουν. Από αυτόν τον αποχαιρετισμό όμως δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη σκυλίτσα του Ράιαν, η Μόλι. Ετσι, οι γονείς του Ράιαν ζήτησαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου μια ειδική άδεια προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος στο θηλυκό μπόξερ που είχε μεγαλώσει ο ίδιος ο 33χρονος. Ετσι, η Μόλι θα μπορούσε να τον αποχαιρετίσει με τον δικό της τρόπο.

Την συγκινητική αυτή στιγμή κατέγραψε από το κινητό της η αδερφή του Ράιαν, Μισέλ, που έγραψε στο Facebook: «Οι άνθρωποι του νοσοκομείου έκαναν το πιο γλυκό πράγμα. Μας επέτρεψαν να φέρουμε τον σκύλο του αδερφού μου προκειμένου να του πει ”αντίο”. Μόνο έτσι θα ξέρει γιατί ο ιδιοκτήτης της δεν θα επιστρέψει στο σπίτι. Αν γνώριζες τον αδερφό μου, θα ήξερες ότι πραγματικά λάτρευε την γλυκιά σκυλίτσα του».

nintchdbpict000287797871
Ο Ράιαν και η Μόλι σε μία από τις βόλτες τους

Ο Ράιν πέθανε στις 30 Νοεμβρίου και η οικογένεια του αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική και ανθρώπινη κίνηση. Δώρισε την καρδιά του προκειμένου να σωθεί ένα 17χρονο αγόρι που θα πάρει το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. «Οσο στενάχωρο και αν είναι που χάσαμε τον Ράιαν, θέλαμε να ξέρουμε ότι η καρδιά του θα φέρει μεγάλη χαρά σε μία άλλη οικογένεια. Μακάρι να μάθαινε ο Ράιαν την διαφορά που έκανε η καρδιά του για την ζωή ενός μικρού αγοριού» έγραψε η Μισέλ.

Οσο για τον συγκινητικό αποχαιρετισμό της Μόλι στον Ράιαν, έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι το βίντεο μετά από λίγες ημέρες είχαν δει πάνω από 9 εκατομμύρια άνθρωποι που διάβασαν και συγκινήθηκαν με την ιστορία του Ράιαν και της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...