182
H δούκισσα του Κέιμπριτζ εμβολιάζεται. | Twitter/The Duke and Duchess of Cambridge

Εμβολιάστηκε η Κέιτ Μίντλετον, δούκισσα του Κέιμπριτζ

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2021, 20:37
H δούκισσα του Κέιμπριτζ εμβολιάζεται.
|Twitter/The Duke and Duchess of Cambridge

Εμβολιάστηκε η Κέιτ Μίντλετον, δούκισσα του Κέιμπριτζ

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2021, 20:37

Η Κέιτ Μίντλετον, η δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, δεύτερου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 και απέτισε φόρο τιμής σε όποιον εμπλέκεται στο πρόγραμμα ανοσοποίησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Βρετανία είναι μια από τις πρώτες χώρες σε εμβολιασμούς. Περισσότεροι από 24,5 εκατ. κάτοικοί της έχουν πλήρως εμβολιαστεί, δηλαδή ποσοστό 36,7% του πληθυσμού. Επίσης περίπου 39 εκατ. κάτοικοι έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση των διαθέσιμων εμβολίων κατά της Covid-19 (ποσοστό 58,3%)

Η 39χρονη Κέιτ είπε πως έκανε το εμβόλιο στο Μουσείο Επιστημών, ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο σε κοντινή απόσταση από το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου διαμένει, στο δυτικό Λονδίνο.

«Χθες, έκανα την πρώτη δόση μου του εμβολίου κατά της Covid-19 στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου», έγραψε στον λογαριασμό στο Twitter, τον οποίο μοιράζεται με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, συνοδεύοντας το μήνυμά της μια φωτογραφία της να κάνει το εμβόλιο.

«Είμαι υπερβολικά ευγνώμων σε όποιον διαδραματίζει κάποιον ρόλο στην εκστρατεία, σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε».

Ο 38χρονος Γουίλιαμ είπε την περασμένη εβδομάδα πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...