179
O νεαρός είχε κατηγορηθεί για άσκοπους πυροβολισμούς | IntimeNews

Ελεύθερος (με αναστολή) τελικά ο 23χρονος Ρομά από το Μενίδι

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2017, 17:40
O νεαρός είχε κατηγορηθεί για άσκοπους πυροβολισμούς
|IntimeNews

Ελεύθερος (με αναστολή) τελικά ο 23χρονος Ρομά από το Μενίδι

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2017, 17:40

Το δικαστήριο άφησε τελικά ελεύθερο τον 23χρονο Ρομά που κατηγορείται για άσκοπους πυροβολισμούς την ώρα που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής στο Μενίδι. Συγκεκριμένα οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα του κατηγορουμένου για αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 40 μηνών φυλάκισης που είχαν επιβληθεί αρχικά από το Αυτόφωρο Μονομελές.

Νωρίτερα ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Γιάννης Γλύκας, είχε αποσύρει το αίτημα εξαίρεσης κατά της προέδρου του δικαστηρίου. Μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι η ποινή που επιβλήθηκε χωρίς αναστολή και χωρίς μετατροπή της σε χρηματική ήταν μία εξοντωτική ποινή, η οποία επιβλήθηκε λόγω του κλίματος που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας του θανάτου του 11χρονου Μάριου.

«Δεν έχω καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού. Την Πέμπτη 8 Ιουνίου, το απόγευμα, πυροβόλησα μια δυο φορές γιατί είχαμε γλέντι διότι δώσαμε ένα λόγο για την αδελφή μου», είπε στην απολογία του ο 23χρονος.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του 23χρονου Ρομά ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μεταμέλειας. «Βρέθηκε καραμπίνα, δεν βρέθηκαν κάλυκες, δεν υπάρχουν μάρτυρες και άρα θα μπορούσε να έρθει και να αρνηθεί την πράξη του όμως δεν το κάνει», είπε ο συνήγορός του Γιάννης Γλύκας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...