184
Η πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι |

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι – Δράστες τρεις Αλβανοί

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 18:27
Η πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι
|

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι – Δράστες τρεις Αλβανοί

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 18:27

Τρεις Αλβανοί, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, στις 18 Μαρτίου 2018.

Την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος των τριών Αλβανών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης διεθνών ενταλμάτων.

Θύμα και δράστες φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές οικονομικής φύσης. Η κοπέλα του δολοφονηθέντος επιβεβαίωσε ότι οι  δράστες γνώριζαν το θύμα.

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη γύρω στις 05:20 το πρωί στην πλατεία Ηρώων όταν ο 19χρονος διαπληκτίστηκε με τον έναν εκ των νεαρών Αλβανών.  Όπως εξακριβώθηκε, ο 23χρονος ήταν αυτός που τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει και δύο φίλους του που ήταν μαζί του τη στιγμή της επίθεσης. Στη συνέχεια ο 33χρονος καταζητούμενος επιχείρησε να τραυματίσει, επίσης με μαχαίρι, ένα ακόμα μέλος της παρέας του θύματος.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου όμως λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα παντα με την ΕΛ.ΑΣ. και οι τρεις Αλβανοί είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, καθώς και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...