283
(φωτ. αρχείου) | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2018, 10:47
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/03/2018, 14:20
(φωτ. αρχείου)
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2018, 10:47
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/03/2018, 14:20

Ενας 19χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από αγνώστους τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Μαζί του ήταν μία κοπέλα 18 ετών η οποία κατέθεσε για το περιστατικό στην αστυνομία που εξετάζει το ενδεχόμενο ληστείας.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», ανέφεραν στο ΑΠΕ αστυνομικές πηγές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 05:20 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα δέχθηκε επίθεση από άγνωστο δράστη, ο οποίος τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο δράστης ήταν μόνος του ή με παρέα άλλων ατόμων, την στιγμή που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο.

Ο 19χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η κοπέλα που ήταν μαζί του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συνεχίζει να δίνει κατάθεση σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Δολοφονία αστέγου στον Πειραιά

Εν τω μεταξύ, σε ένα άλλο περιστατικό, ένας 48χρονος άστεγος είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της δολοφονίας ενός 50χρονου -επίσης άστεγου- που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος το βράδυ του Σαββάτου, στον προαύλιο χώρο του ναού της Αγίας Τριάδος στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι που είχαν προκληθεί από θλων και αμβλύ όργανο. Κοντά στο σημείο βρέθηκε ένα κομμάτι ξύλου το οποίο έφερε ίχνη αίματος.

Ο καθ’ομολογία δράστης παρουσιάστηκε τις πρωινές ώρες από μόνος στο Αστυνομικό Τμήμα της Πλατείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη. Ως κίνητρο της ανθρωποκτονίας ανέφερε προηγούμενες διαφορές που είχε με το θύμα.

Δράστης και θύμα κατά το παρελθόν είχαν κατηγορηθεί για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...