155
Αεροφωτογραφία των εγκαταστάσεων του Facebook στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνιας | REUTERS/Noah Berger/File Photo

Εκκενώθηκαν γραφεία του Facebook έπειτα από απειλή για τοποθέτηση βόμβας

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 08:09
Αεροφωτογραφία των εγκαταστάσεων του Facebook στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνιας
| REUTERS/Noah Berger/File Photo

Εκκενώθηκαν γραφεία του Facebook έπειτα από απειλή για τοποθέτηση βόμβας

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 08:09

Απειλή για την τοποθέτηση βόμβας οδήγησε την Τρίτη στην εκκένωση ενός από τα κτίρια των κεντρικών εγκαταστάσεων της Facebook Inc στη Σίλικον Βάλεϊ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

Επειτα από εξονυχιστική έρευνα που έκαναν πυροτεχνουργοί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στο κτίριο, δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

Η γενική αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης ήταν εκείνη που έλαβε ανώνυμη πληροφορία περί τοποθέτησης βόμβας στις εγκαταστάσεις του Facebook στο Μένλο Παρκ, στην Καλιφόρνια. Ειδοποίησε τις τοπικές αρχές περί τις 16:30 τοπική ώρα, ξημερώματα Τετάρτης στην Ελλάδα), ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μένλο Παρκ.

Τόσο η εταιρεία όσο και η αστυνομία διαβεβαίωσαν ότι οι πάντες είναι ασφαλείς. Μόνο οι εργαζόμενοι σε ένα κτίριο χρειάστηκε να αποχωρήσουν από τα γραφεία τους, διευκρίνισαν οι Αρχές.

Μια ακόμη εταιρεία που εδρεύει στη Σίλικον Βάλεϊ που αντιμετώπισε μια απειλή για την ασφάλεια του προσωπικού της πρόσφατα ήταν η YouTube. Τον Απρίλιο, μια γυναίκα άνοιξε πυρ μέσα στα κεντρικά γραφεία της στο Σαν Φρανσίσκο, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News