202
Η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη | Facebook

Εγκλημα στη Ρόδο: Ποινικές διώξεις και για βιασμό, εκτός από ανθρωποκτονία

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2018, 21:24
Η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη
|Facebook

Εγκλημα στη Ρόδο: Ποινικές διώξεις και για βιασμό, εκτός από ανθρωποκτονία

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2018, 21:24

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία αλλά και για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος, εναντίον των δύο κατηγορούμενων δραστών για την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα αίτια του εγκλήματος με θύμα την άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, από το Διδυμότειχο, χαρακτηρίζονται ως σεξουαλικά.

Οι ποινικές διώξεις αφορούν ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.

Η δίωξη για βιασμό βασίζεται στα όσα «έδειξε» η ιατροδικαστική έκθεση αλλά και με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη. Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Ο 19χρονος φέρεται ότι έσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας και ομολόγησε τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ πιο «σκληρό καρύδι» εμφανίζεται ο 21χρονος ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Αύριο, Τετάρτη, οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...