181
Ο Ράμσεϊ στα Χανιά: ίσως χωνεύει τη μπουγάτσα |

Do it like a Cretan: Στα Χανιά ο εκρηκτικός Γκόρντον Ράμσεϊ με το που άνοιξε η εστίαση

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2021, 16:43
Ο Ράμσεϊ στα Χανιά: ίσως χωνεύει τη μπουγάτσα
|

Do it like a Cretan: Στα Χανιά ο εκρηκτικός Γκόρντον Ράμσεϊ με το που άνοιξε η εστίαση

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2021, 16:43

Ενας από τους πλουσιότερους σελέμπριτι σεφ στον κόσμο, διάσημος για τον εκκεντρικό -και συχνά οξύθυμο- χαρακτήρα του μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές-ριάλιτι μαγειρικής που έκαναν τον ίδιο παγκοσμίως γνωστό και την περιουσία κατά μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μεγαλύτερη, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά για ένα τουρ γευσιγνωσίας στην κρητική κουζίνα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η παραμονή του Γκόρντον Ράμσεϊ στην Κρήτη θα είναι ολιγοήμερη καθώς πρόκειται μόνο για έναν από τους σταθμούς στο μαγειρικό οδοιπορικό του κατόχου 16 αστεριών Michelin στην Ελλάδα, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 15 ημέρες.

Μέχρι στιγμής ο δημιουργός των σούπερ τηλεοπτικών επιτυχιών Hell’s Kitchen, the F word, Ramsay’s Kitchen Nightmares, MasterChef, MasterChef Junior κ.α., έχει επισκεφθεί τον Μπάλο, ενώ το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκε την πλατεία της Σπλάντζιας.

Μεταξύ άλλων ο βρετανός – γεννημένος στο Τζόνστοουν της Σκωτίας- σεφ δοκίμασε την περίφημη «μπουγάτσα Ιορδάνη», όπου μάλιστα θέλησε να μυηθεί περαιτέρω στα μυστικά της παρασκευής της.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News