244
Κύλησε ο τέντζερης... Τσακ Νόρις και Βίκτορ Ορμπαν, σε μαχητική πόζα μαζί με άνδρες από τις ειδικές δυνάμεις της Ουγγαρίας | Orbán Viktor/Facebook

Δεν είναι ανέκδοτο: ο Τσακ Νόρις συνάντησε τον Ορμπαν

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 14:16
Κύλησε ο τέντζερης... Τσακ Νόρις και Βίκτορ Ορμπαν, σε μαχητική πόζα μαζί με άνδρες από τις ειδικές δυνάμεις της Ουγγαρίας
|Orbán Viktor/Facebook

Δεν είναι ανέκδοτο: ο Τσακ Νόρις συνάντησε τον Ορμπαν

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 14:16

Επίσκεψη στην Ουγγαρία, προσκεκλημένος μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης πραγματοποίησε ο Τσακ Νόρις, ο οποίος, συνοδεία του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπαν, γνώρισε από κοντά τις ειδικές – αντιτρομοκρατικές δυνάμεις της χώρας.

«Εχω διαβάσει τόσα πολλά για σένα που νιώθω πως έχουμε ήδη γνωριστεί», ακούστηκε να λέει ο 78χρονος Νόρις προτού αγκαλιαστεί με τον ούγγρο πρωθυπουργό.

«Το 90% των σχολίων για εμένα είναι αρνητικά. Οι φιλελεύθεροι με μισούν λίγο περισσότερο από ό,τι μισούν τον Τραμπ», είπε ο Ορμπαν στον Νόρις. Ο Νόρις άλλωστε, δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του προς το πρόσωπο του αμερικανού προέδρου, ούτε τις συντηρητικές καταβολές του.

Kopók // Rangers

Kopók // Rangers

Geplaatst door Orbán Viktor op Dinsdag 27 november 2018

Ο ούγγρος πρωθυπουργός ξενάγησε επίσης τον Τσακ Νόρις και την σύζυγό του στη Βουδαπέστη και βρήκε μάλιστα πολλές ομοιότητες μεταξύ του ιδίου και του αμερικανού ηθοποιού: «Ξέρετε, βασικά είμαι κι εγώ ένας “μαχητής του δρόμου”. Δεν προέρχομαι από την ελίτ» του είπε χαρακτηριστικά.

Οσο για τον Νόρις, εκδήλωσε τον θαυμασμό του για τις ειδικές δυνάμεις της Ουγγαρίας: «Εχω δει εκπαιδεύσεις σε όλον τον κόσμο, αλλά αυτή ήταν η καλύτερη επίδειξη», είπε.

Τα επόμενα πλάνα από το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Ορμπαν στο Facebook, δείχνουν τους δύο άνδρες να συνομιλούν πίνοντας καφέ, με το όνομα του Τραμπ να αναφέρεται συχνά-πυκνά κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Ο Ορμπαν, όταν πήρε το τιμόνι και ξενάγησε τον Νόρις, δεν σταμάτησε να εκθειάζει τον εαυτό του.

Η συνάντηση Ορμπαν-Νόρις τελείωσε όπως ακριβώς ξεκίνησε, με θερμούς εναγκαλισμούς. Τελικά, οι δυο τους έχουν αρκετά κοινά. Με τη διαφορά ότι ο Τσακ Νόρις, πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια και σε πολλά ανέκδοτα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...