221
Ο αμερικανός πρόεδρος υπογράφει άλλη μια απόφασή του. Εδώ, το τυχόν λάθος δεν θα είναι στην υπογραφή του | REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Δασκάλα διορθώνει επιστολή του Τραμπ και… την επιστρέφει!

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2018, 15:45
Ο αμερικανός πρόεδρος υπογράφει άλλη μια απόφασή του. Εδώ, το τυχόν λάθος δεν θα είναι στην υπογραφή του
|REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Δασκάλα διορθώνει επιστολή του Τραμπ και… την επιστρέφει!

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2018, 15:45

Μια συνταξιούχος δασκάλα Αγγλικών διόρθωσε τα λάθη της προεδρικής επιστολής και την επέστρεψε στον αποστολέα της. Η δασκάλα ζει στην Ατλάντα και έλαβε ένα γράμμα από τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ!

Οταν συνειδητοποίησε τα λάθη που υπάρχουν στο κείμενο, αποφάσισε να τα διορθώσει και στείλει την επιστολή πίσω στον Λευκό Οίκο.

Η Υβόν Μέισον εργαζόταν ως δασκάλα για 17 χρόνια. Η ίδια ανέφερε ότι η επιστολή οριακά δεν θα έμενε… μετεξεταστέα και διόρθωσε τα πολυάριθμα γραμματικά λάθη.

Η Μέισον διαπίστωσε 11 λάθη στις λέξεις που πρέπει να ξεκινούν με κεφαλαίο γράμμα, όπως «πρόεδρος» και «πολιτεία».

H επιστολή, διορθωμένη
H επιστολή, διορθωμένη

«Εάν επρόκειτο για μαθητή γυμνασίου θα έδινα βαθμό C (σσ: με άριστα το Α). Εάν είχε γραφτεί στο λύκειο θα τη βαθμολογούσα με D», σχολίασε η Μέισον στο Greenville News.

Ωστόσο, δεν έβαλε… βαθμό στη διορθωμένη επιστολή, που έφερε την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ και την έστειλε πίσω στον Λευκό Οίκο.

Untitled33
Η δασκάλα που διόρθωσε τον πρόεδρο (Facebook)

Η επιστολή ήταν απάντηση σε αντίστοιχο γράμμα της Μέισον που είχε απευθυνθεί στο Λευκό Οίκο για το μακελειό με τους 17 νεκρούς στην Φλόριντα. Πάντως, η ίδια θεωρεί ως πιθανότερη εκδοχή η απάντηση να προήλθε από μέλος του επιτελείου του προέδρου κι όχι από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News