571
Ο νέος σταρ της ταινίας, Ράιαν Γκόσλινγκ μαζί με τον βετεράνο Χάρισον Φορντ | Entertainment Weekly

Αλλη μία δόση από το «Blade Runner 2049»!

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2016, 20:48
Ο νέος σταρ της ταινίας, Ράιαν Γκόσλινγκ μαζί με τον βετεράνο Χάρισον Φορντ
|Entertainment Weekly

Αλλη μία δόση από το «Blade Runner 2049»!

Protagon Team Protagon Team 24 Δεκεμβρίου 2016, 20:48

Πώς ακριβώς θα γίνει η επιστροφή στο εκσυγχρονισμένο, δυστοπικό μέλλον το οποίο παρουσίασε ο Ρίντλεϊ Σκοτ πριν από 30 χρόνια με το θρυλικό «Blade Runner»; Η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2017. Οι φαν του φανταστικού κόσμου ρουφάνε τις λεπτομέρειες με το σταγονόμετρο. Πρώτα έμαθαν στο «Blade Runner 2046» θα συμμετέχει και ο παραδοσιακός πρωταγωνιστής, μαζί με νέα πρόσωπα, και με τον σκηνοθέτη στη θέση του παραγωγού. Υστερα είδαν το teaser trailer, χωρίς να καταλάβουν και πολλά αλλά αυτό ήταν ακόμη πιο εθιστικό! Τώρα παίρνουν μία κλεφτή ματιά σε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε το Entertainment Weekly.

Blade Runner 2049 (2017) L-R: Ryan Gosling as K and Harrison Ford as Rick Deckard
Γερασμένος αλλά πάντα γοητευτικός, ο Φορντ στον ρόλο του Ρικ Ντέκαρντ

Ο Χάρισον Φορντ, 30 χρόνια πιο γερασμένος, παραμένει ο σταρ της ταινίας. Αφού κατάφερε να κάνει το μεγάλο comeback στα «Star Wars» και να κλέψει την παράσταση, θα το κάνει και στο «Blade Runner». Αλλά τώρα ο νέος, αστυνομικός του Λος Αντζελες είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Αποκαλύπτει ένα μυστικό που μπορεί να καταστρέψει ότι έχει παραμείνει από τις δομές της κοινωνίας και γι’ αυτό αναζητεί τον βετεράνο ο οποίος έχει εξαφανιστεί για 30 χρόνια.

Blade Runner 2049 (2017) Ryan Gosling as K
Ο Γκόσλινγκ στον ρόλο του «Officer K»

«Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ ξανά σε κάτι που να είναι καλυμμένο με τόση μυστικοπάθεια ή που να έχει γεννήσει τόσες προσδοκίες» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 36χρονος καναδός ηθοποιός, Γκόσλινγκ.

Blade Runner 2049 (2017) Director Denis Villeneuve on the set.
Ο νέος σκηνοθέτης, Ντενί Βιλνέβ στο πλατό

Αλλά το μεγαλύτερο ρίσκο παίρνει ο νέος σκηνοθέτης, Ντενί Βιλνέβ. «Ξέρω ότι κάθε φαν θα μπει στον κινηματογράφο με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Το γνωρίζω και το σέβομαι και το αποδέχομαι, γιατί πρόκειται για τέχνη», έχει πει ο ίδιος, ο οποίος έχει κερδίσει τον θαυμασμό του κοινού μέσα από το «Prisoners» και το «Arrival». «Η Τέχνη είναι ένα ρίσκο και πρέπει να παίρνουμε ρίσκα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής μου αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Είμαι ενθουσιασμένος. Μου δίνει τόση έμπνευση. Ονειρεύομαι να κάνω μία sci-fi παραγωγή από τότε που ήμουν 10 ετών, Είπα όχι σε πολλά σίκουελ. Δεν μπορούσα να πω όχι στο Blade Runner. Το αγαπώ υπερβολικά πολύ», έχει ομολογήσει.

Blade Runner 2049 (2017) L-R: Ridley Scott and Harrison Ford on the set
Ο Ρίντλεϊ Σκοτ (αριστερά), στον ρόλο του παραγωγού αυτή τη φορά, μαζί με τον Φορντ

Κανείς δεν ξέρει τι ρόλο θα έχουν -ρέπλικα, αστυνομικό, κοινό θνητό;- στην νέα ταινία τα άλλα πρόσωπα του καστ. Ανάμεσά τους ο ταλαντούχος Τζάρεντ Λέτο, η γνωστή πλέον μέσα από το «House of Cards» Ρόμπιν Ράιτ, και η πιο φρέσκια κουβανή ηθοποιός, Ανα ντε Αρμας

Blade Runner 2049 (2017) L-R: Ana de Armas and Ryan Gosling
Φωτογραφία από τα γυρίσματα: η κουβανέζα Ανα ντε Αρμας και ο πρωταγωνιστής Ράιαν Γκόσλινγκ
Blade Runner 2049 (2017) Ryan Gosling as K
Ο «Αστυνομικός Κ» (Γκόσλινγκ) στο δυστοπικό Λος Αντζελες. Ακόμη και το χιόνι είναι ανατριχιαστικό

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Warner Bros στις ΗΠΑ και η Sony Pictures Releasing International θα αναλάβει να τη διανείμει εκτός Αμερικής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...