286
Η στιγμή της ακινητοποίησης | mikaelakellner/Instagram

Αστυνομικός με μπικίνι εναντίον πορτοφολά!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2016, 18:32
Η στιγμή της ακινητοποίησης
|mikaelakellner/Instagram

Αστυνομικός με μπικίνι εναντίον πορτοφολά!

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2016, 18:32

Οι τυχεροί κλέφτες κάνουν την (όποια) δουλειά τους ξαλαφρώνοντας το άτυχο θύμα τους από το πορτοφόλι του. Αν δεν είναι πολύ τυχεροί, κάποιος αστυνομικός θα τους εντοπίσει. Αν είναι εντελώς άτυχοι, ο αστυνομικός μπορεί να είναι εκτός υπηρεσίας.

Αυτό που συνέβη για έναν κλέφτη στη Στοκχόλμη είναι ακόμα πιο ψηλά στην κλίμακα της ατυχίας.

Με το πρόσχημα ότι ήλθε για να πουλήσει περιοδικά για αστέγους, προσπάθησε να αρπάξει ό,τι μπορεί από ένα πάρκο όπου είχαν καταφύγει πολλοί Σουηδοί για μερικές στιγμές ηλιοθεραπείας. Αυτό έκανε και μία αστυνομικός που αξιοποίησε μαζί με την παρέα της τις ώρες εκτός υπηρεσίας.

Η παρέα της αστυνομικού κατάλαβε κάποια στιγμή ότι λείπει ένα κινητό. Τότε εκείνη,η Μικαέλα Κέλνερ,  εντόπισε τον κλέφτη και έκανε μία λαβή για να τον ρίξει καταγής και να τον ακινητοποιήσει. Αρκετά εύκολο για την έμπειρη αστυνομικό, παρά το ότι φορούσε μπικίνι.

«Λειτούργησα με το ένστικτο, δεν το σκέφτηκα και πολύ πριν τον ακινητοποιήσουμε στο έδαφος, θα το έκανα ακόμα και αν ήμουν γυμνή», εξήγησε αργότερα η Κέλνερ. Εξάλλου και ο δράστης της επίθεσης «γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν άξιζε τον κόπο να συνεχίσει να παλεύει».

Μετά μόνο συνειδητοποίησε το πόσο αστεία φαινόταν η κατάσταση.  Ως τότε ήλθαν και (εντός υπηρεσίας) αστυνομικοί και συνέλαβαν τον άνδρα.

Την ιδιαίτερη στιγμή με μία γυναίκα να ακινητοποιεί ένα πορτοφολά απαθανάτισε άλλος παριστάμενος. Η Κέλνερ  ανέβασε την φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάζεψε γύρω στα 6.000 like σε μία ημέρα. Δεν θέλει και πολύ για να φτιαχτούν τα βάιραλ!

En stackars hemlös kille som man kan tro försöker göra rätt för sig. Han säljer tidningar istället för att tjuva!! När vi avböjer att köpa hans tidningar passar han på att stjäla min kompis mobiltelefon!! Väldigt skickligt av honom då han smyger ner sina tidningar över mobilen och får sedan med sig den med lätthet!! Osis för denna kille att han råkade sno av två poliser????!! Mitt första ingripande iklädd bikini under mina 11 år som polis!! Ganska kul och trivsamt måste jag säga ??! Se upp för ficktjuvar, håll koll på era värdesaker!!

A photo posted by mikaelakellner (@mikaelakellner) on

Η Κέλνερ, όπως μπορεί να δει κάποιος από τον λογαριασμό της στο Instagram, είναι φανατική του fitness, με ιδιαίτερη αγάπη τα βάρη και το crossfit.

Τώρα λέει ότι πρέπει να προσέχουμε και τους ελαφροχέρηδες πορτοφολάδες. «Το κατάλαβα γιατί του λέγαμε να φύγει και δεν το έκανε». Χρειάστηκε και η λαβή, βέβαια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...