388
Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ ντε Νίρο, δύο παλιοί γνώριμοι, ξανά μαζί στην ταινία «The Irishman» | Netflix

Αποκαλυπτήρια για τη νέα ταινία του Σκορσέζε με Πατσίνο και Ντε Νίρο

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2019, 13:34
Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ ντε Νίρο, δύο παλιοί γνώριμοι, ξανά μαζί στην ταινία «The Irishman»
|Netflix

Αποκαλυπτήρια για τη νέα ταινία του Σκορσέζε με Πατσίνο και Ντε Νίρο

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2019, 13:34

«Ενας πραγματικά εμβληματικός συνδυασμός ηθοποιών, σεναριογράφου και σκηνοθέτη. “The Irishman” σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε»: με επίκεντρο το εντυπωσιακό καστ της επερχόμενης ταινίας, το Netflix κυκλοφόρησε διαφημιστικό σποτ για την πολυαναμενόμενη καλλιτεχνική «επανασύνδεση» των σπουδαίων Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Παλιοί γνώριμοι από τον θρυλικό «Νονό» Φράνσις Φορντ Κόπολα, οι δύο πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να αποδείξουν και πάλι την ερμηνευτική τους χημεία.

Οπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα, η ταινία παραγωγής Netflix βασίζεται στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ «Ι Heard You Paint Houses» (Ακουσα ότι βάφεις σπίτια) που κυκλοφόρησε το 2004.

Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ ντε Νίρο (δεξιά) σε σκηνή από την ταινία «The Irishman»

Αφηγείται την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν (Ρόμπερτ ντε Νίρο), διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους ενός αμερικανικού συνδικάτου στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα (Αλ Πατσίνο).

Με τη συνθηματική φράση «Ακουσα ότι βάφεις σπίτια» τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, στη δική τους αργκό, εννοούσαν «σκοτώνεις ανθρώπους».

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο παίζει με το καπέλο του Μάρτιν Σκορσέζε σε διάλειμμα από τα γυρίσματα

Στο σποτ-teaser της ταινίας που περιλαμβάνει μερικές στατικές αλλά κατατοπιστικές φωτογραφίες, εμφανίζονται τα ηχηρά ονόματα των Ντε Νίρο, Πατσίνο, αλλά και των Τζό Πέσι και Χάρβεϊ Καϊτέλ και ακούγεται ένας διάλογος μεταξύ των δύο βασικών πρωταγωνιστών Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Μία άλλη σημαντική πληροφορία, είναι ότι η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο κοινό, το φθινόπωρο του 2019.

Ο Αλ Πατσίνο

Μεταξύ άλλων, η πολυαναμενόμενη ταινία σηματοδοτεί και την επιστροφή του 76χρονου Πέσι, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί.

Σκορσέζε και Ντε Νίρο

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Σκορσέζε και Στιβ Ζέιλιαν. Σε περίπτωση που έχετε την αίσθηση ότι ακούτε εδώ και πολλά χρόνια -χωρίς να βλέπετε- τη συγκεκριμένη ταινία, είναι γιατί όντως, ο διάσημος σκηνοθέτης την ετοιμάζει εδώ και μία ολόκληρη δεκαετία. Οι λόγοι που δεν ολοκληρώθηκε νωρίτερα ήταν οικονομικοί, καθώς απαιτούνται πολύ καλά οπτικά εφέ, ώστε σε πολλές σκηνές, οι βασικοί πρωταγωνιστές να φαίνονται πολύ νεότεροι, για τα απαιτούμενα φλας μπακ.

Η επιστροφή του Τζο Πέσι

Και κάπως έτσι, μπήκε στο παιχνίδι ο κολοσσός Netflix και ενέκρινε το μπάτζετ των 140 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...