257
| InTime News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Ανδρουλάκης: Αγωνία του κ. Μητσοτάκη να μην φορολογήσουμε τον πλούτο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2023, 13:45
|InTime News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Ανδρουλάκης: Αγωνία του κ. Μητσοτάκη να μην φορολογήσουμε τον πλούτο

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2023, 13:45

Να εμπιστευτούν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, όπου και βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αγωνιζόμαστε απ’ άκρη σε άκρη της Κρήτης για να πάρει το νησί μας το πολιτικό χρώμα, που του ταιριάζει. Το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας. Το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής», ανέφερε στη σχετική δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης.

«Αγωνιζόμαστε με τον λόγο της αλήθειας, του συγκεκριμένου, για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη από τις πλάτες της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων Ελλήνων», πρόσθεσε.

Ερχόμενος στη συζήτηση για το φορολογικό, το οποίο απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε πυρά τόσο προς την πλευρά της ΝΔ όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχουμε άλλες αγωνίες από τον κ. Μητσοτάκη. Οπως είδαμε τις τελευταίες μέρες, το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να μην φορολογήσουμε τα υπερκέρδη των ολιγαρχών.

»Αλλά, αλγεινή εντύπωση μου έχει προκαλέσει και η αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που πια δεν μιλά για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών», ανέφερε.

«Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη ήρθε για να μείνει, για να υπερασπιστεί μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές. Μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Μια Ελλάδα που θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη. Αυτή την Ελλάδα θα ξαναδημιουργήσει η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτή τη νέα εποχή», υποστήριξε.

«Και είμαι σίγουρος», κατέληξε,  «ότι στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμη πιο δυνατά αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...