257
Ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή του. Είχε να φανεί δύο εβδομάδες | SOOC

Τσιρώνης: Ούτε την 11η Σεπτεμβρίου έγιναν όλα σωστά!

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 09:17
Ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή του. Είχε να φανεί δύο εβδομάδες
|SOOC

Τσιρώνης: Ούτε την 11η Σεπτεμβρίου έγιναν όλα σωστά!

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 09:17

Δύο εβδομάδες. Τόσες χρειάστηκε να περάσουν από την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι για να εμφανιστεί ο… οικολόγος αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων , Γιάννης Τσιρώνης. Και τι είπε; Οτι και την 11η Σεπτεμβρίου δεν είχαν γίνει όλα σωστά!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αν. υπουργός ζήτησε συγνώμη σε πολιτικό επίπεδο. Συγγνώμη γιατί, όπως ανέφερε, ενώ ως οικολόγοι ήξεραν κάποια πράγματα, δεν πίεσαν όσο έπρεπε. Κατά τα άλλα επέλεξε να προσφέρει κάλυψη στον παραιτηθέντα αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

«Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης», είπε ο κ. Τσιρώνης αναφερόμενος τόσο στον κ. Τόσκα όσο και στους αρχηγούς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που απομακρύνθηκαν ύστερα από σύσκεψη στο Μαξίμου.

Σημείωσε ωστόσο ότι «δεν μπορούμε να λέμε ότι όλα έγιναν καλά καμωμένα, όταν υπάρχει έστω και ένας νεκρός».

Μιλώντας για τη στάση των Οικολόγων τους οποίους και εκπροσωπεί και υπό τη σημαία των οποίων συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσιρώνης ανάφερε συγκεκριμένα: «Εμείς οι Οικολόγοι ζητήσαμε συγγνώμη. Νιώθουμε την ανάγκη, εμείς οι οικολόγοι να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί εμείς κάποια πράγματα τα ξέραμε. Δεν πιέσαμε όσο έπρεπε».

Αλλά ο κ. Τσιρώνης δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Συνέκρινε την τραγωδία στο Μάτι με αυτή της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη. Και σχολίασε πως ούτε στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου έγιναν όλα «καλά καμωμένα».

«Θέλω να αναφέρω ένα άλλο τραγικό περιστατικό για να αποφορτίσουμε την κατάσταση, να μην μιλήσουμε για την Ελλάδα. Όταν έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι και χάθηκαν μερικές χιλιάδες άνθρωποι, κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα ήταν καλά καμωμένα…» είπε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...