261
|

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη στη Σίλικον Βάλεϊ

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 08:24

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη στη Σίλικον Βάλεϊ

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2018, 08:24

To όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη για ένα πρώτο τίτλο σε τουρνουά WTA μετατράπηκε σε εφιάλτη το απόγευμα της Κυριακής (πρώτες πρωινές ώρες Δευτέρας, ώρα Ελλάδος) στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας.

Παίζοντας στον πρώτο τελικό της καριέρα της –και αυτό πάντως συνιστά μια σπουδαία επιτυχία– η νεαρή τενίστρια δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στη Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου η οποία την νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες με 2-0 σετ.

Στον μεγάλο τελικό του Silicon Valley Classic η ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προβληματίσει την αντίπαλό της: έχασε με 6/1, 6/0 σε μόλις μία ώρα και 15 λεπτά.

Ετσι δεν κατάφερε να χαρίσει στο ελληνικό γυναικείο τένις έναν ακόμη τίτλο σε τουρνουά WTA, μετά από αυτόν που είχε πάρει η Λένα Δανιηλίδου το 2008 στην Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και απευθυνόμενη προς τον προπονητή της, Τομ Χιλ, η Σάκκαρη δείχνει να μην πιστεύει τι συμβαίνει, λέγοντας μάλιστα ότι νοιώθει ντροπιασμένη που δίνει δώρα στην αντίπαλό της, στον πρώτο μάλιστα τελικό WTA της καριέρας της.

epa06929963 Mihaela Buzarnescu of Romania (R) and Maria Sakkari of Greece (L) pose with their trophies after their match in the Mubadala Silicon Valley Classic Finals on the San Jose State University campus in San Jose, California, USA, 05 August 2018. EPA/JOHN G. MABANGLO
Η Σάκκαρη με την Μπουζαρνέσκου μετά το τέλος του αγώνα (EPA/JOHN G. MABANGLO)

Η πορεία της πάντως στο τουρνουά του Σαν Χοσέ, εκτός από την επιστροφή της στο Top 35 της WTA, θα της αποφέρει και το ποσό των 65.000 δολαρίων, που αντιστοιχεί στην φιναλίστ του απλού γυναικών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...