206
O Σπίρτζης ενημερώνει τον Τσίπρα στη Βουλή. Υπήρχε όμως μια εποχή που ενημέρωνε το Πανελλήνιο για το πώς μπορείς να νομιμοποιείς αυθαίρετα | SOOC

Οταν ο Σπίρτζης έδινε οδηγίες για νομιμοποίηση αυθαιρέτων στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2018, 11:02
O Σπίρτζης ενημερώνει τον Τσίπρα στη Βουλή. Υπήρχε όμως μια εποχή που ενημέρωνε το Πανελλήνιο για το πώς μπορείς να νομιμοποιείς αυθαίρετα
|SOOC

Οταν ο Σπίρτζης έδινε οδηγίες για νομιμοποίηση αυθαιρέτων στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2018, 11:02

Το αφήγημα της κυβέρνησης περί αυθαιρέτων που προκάλεσαν την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι και ότι αυτή η άναρχη δόμηση «κληρονομήθηκε» στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από το λεγόμενο παλιό πολιτικό σύστημα, αποδομεί ένα βίντεο που δείχνει τον σημερινό υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη να εξηγεί λέξη προς λέξη πώς νομιμοποιείς ένα αυθαίρετο και μάλιστα ακριβώς στον τόπο της πυρκαγιάς!

Το βίντεο είναι από την εποχή που ο κ. Σπίρτζης –ο ίδιος που τώρα ως πολεοδομικός Ιαβέρης υποσχέθηκε σε δηλώσεις του ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και ότι θα υπάρξουν και γκρεμίσματα σπιτιών όπου απαιτείται– ήταν πρόεδρος του ΤΕΕ. Και έδινε από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης… οδηγίες πώς θα νομιμοποιηθεί ακίνητο στο Μάτι!

Το βίντεο δημοσιοποίησε η Ομάδα Αλήθειας, η οποία σχετίζεται ατύπως με τη Νέα Δημοκρατία.

Πρόκειται για μια συνέντευξη του Χρήστου Σπίρτζη στην ΕΡΤ και στον Κώστα Αρβανίτη.

«Εχω ένα σπίτι στο Μάτι, το οποίο δεν είναι στο σχέδιο πόλης. Τι κάνω; Σας είπα επίτηδες μια περιοχή που έχει πολλά αυθαίρετα, ξέρετε τώρα» ρώτησε ο δημοσιογράφος τον τότε πρόεδρο του ΤΕΕ.

Και ο σημερινός υπουργός αρχίζει να εξηγεί βήμα προς βήμα την διαδικασία νομιμοποίησης του αυθαιρέτου.

«Θα συνεννοηθείτε με το μηχανικό σας, θα γίνει μια αυτοψία στο ακίνητο που έχετε, θα γίνει ένας υπολογισμός του προστίμου, και θα υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη δηλωση», εξηγούσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σπίρτζης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...