313
Οι πέντε του Κέιμπριτζ -Γεώργιος, Γουίλιαμ, Λούις, Κέιτ και Σάρλοτ- στην πρώτη σειρά πλαισιωμένοι από τα μέλη των οικογενειών τους | Twitter/@KensingtonRoyal

Οι πρώτες εικόνες από τα βασιλικά βαφτίσια του Λούις

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 09:38
Οι πέντε του Κέιμπριτζ -Γεώργιος, Γουίλιαμ, Λούις, Κέιτ και Σάρλοτ- στην πρώτη σειρά πλαισιωμένοι από τα μέλη των οικογενειών τους
|Twitter/@KensingtonRoyal

Οι πρώτες εικόνες από τα βασιλικά βαφτίσια του Λούις

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2018, 09:38

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγιναν στο Λονδίνο τα βαφτίσια του μικρού Λούις, του τρίτου γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον, δούκα και δούκισσας του Κέιμπριτζ. Το παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε, μία εβδομάδα μετά, τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του νεοφώτιστου, πλαισιωμένου από τη βασιλική οικογένεια – όχι πάντως την προγιαγιά του, βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β’.

Στις νέες φωτογραφίες του ηλικίας δύο μηνών βρέφους, τις οποίες τράβηξε ο Βρετανός Ματ Χόλιοακ, ο μικρός φορά ένα βαφτιστικό φορεματάκι από δαντέλα, το οποίο είναι αντίγραφο εκείνου που φορούσε το 1841 η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Βικτορίας.

DiLTM3RXUAA4LMh

Οι φωτογραφίες είναι συνολικά τέσσερις. Στην πρώτη ποζάρουν τα μέλη και δύο οικογενειών- ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του, Καμίλα, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, η Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της, Μάθιους και τον αδελφό της Τζέιμς. Φυσικά από το πορτρέτο δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο πρίγκιπας Γεώργιος (τέταρτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου) και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, που είναι καθισμένοι δίπλα στη μητέρα τους.

 

DiLTK73XcAAebZ2

Στις υπόλοιπες ποζάρουν οι οικογένειες. Και είναι ενδιαφέρον ότι για πρώτη φορά οι πέντε του Κέιμπριτζ (Ουίλιαμ, Κέιτ, Γεώργιος, Σάρλοτ και Λούις) ποζάρουν μαζί.

DiLTMQaWkAU0Sgr

DiLTLrsX4AE9uYs

Από τη φωτογράφιση απουσίαζαν η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, η μεν επειδή ταξίδευε μετά από μια κουραστική εβδομάδα στη Σκωτία και ο δε επειδή έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Για μια ακόμη φορά βέβαια οι περισσότεροι έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ, συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του ρούχου, καθώς ενώ όλοι επέλεξαν εμφανίσεις στις αποχρώσεις του λευκού και του γαλάζιου, η Μέγκαν φόρεσε ένα λαδί φόρεμα, που την έκανε να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους στις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...