254
O Νεϊμάρ αποχωρεί απογοητευμένος από τον αγωνιστικό χώρο του Rostov Arena. Δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη Σελεσάο στη νίκη | REUTERS/Jason Cairnduff

Μπορεί ο Νεϊμάρ να οδηγήσει αυτή την Βραζιλία στο Μουντιάλ;

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2018, 09:30
O Νεϊμάρ αποχωρεί απογοητευμένος από τον αγωνιστικό χώρο του Rostov Arena. Δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη Σελεσάο στη νίκη
|REUTERS/Jason Cairnduff

Μπορεί ο Νεϊμάρ να οδηγήσει αυτή την Βραζιλία στο Μουντιάλ;

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2018, 09:30

Η Βραζιλία έμεινε στο 1-1 με τους Ελβετούς και βλέπει τη Σερβία (που κέρδισε 1-0 την Κόστα Ρίκα) να είναι ήδη στην κορυφή του 5ου ομίλου του Μουντιάλ. Αυτό μπορεί να σημαίνει περιπέτειες για την ακριβιθώρητη Σελεσάο του Νεϊμάρ, του Κουτίνιο και του Μαρσέλο· πολλά θα κριθούν στο επόμενο ματς, με τους Κοσταρικανούς στην Αγία Πετρόπουλη την Παρασκευή.

Η κάτω του μετρίου εμφάνιση των Βραζιλιάνων στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, επανέφερε και τα ερωτήματα αν ο Νεϊμάρ έχει συνέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο που τον άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες.

Ο ίδιος ο 26χρονος δήλωσε ότι κάθε ημέρα αισθάνεται και καλύτερα μετά από τον τραυματισμό του και ότι παρά την ισοπαλία (1-1) με την Ελβετία, επιθυμεί να κατακτήσει το Μουντιάλ.

«Είμαι καλά. Οι αγώνες συνεχίζονται και κάθε φορά αισθάνομαι καλύτερα», δήλωσε στους δημοσιογράφους καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια του Rostov Arena, μετά το τέλος του ματς.

Ο Νεϊμάρ, η ομάδα του οποίου είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο, δήλωσε ότι έχει «πολύ ενθουσιασμό» σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ σχετικά με το αποτέλεσμα, υποστήριξε ότι η ομάδα της Βραζιλίας άξιζε να κερδίσει.

Οντως ένας κακός διαιτητής και η παθιασμένη Ελβετία δεν επέτρεψαν στην Βραζιλία να μπει με το… δεξί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, σε μία ακόμη έκπληξη στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Η «Σελεσάο» έμεινε στο 1-1 με τους Ελβετούς στην «Αρένα Ροστόφ», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, αν και προηγήθηκε με τον Κουτίνιο στο 20′.

Το γκολ-φάουλ της ισοφάρισης για τους Ελβετούς σημείωσε στο 50′ ο Ζούμπερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...