398
Η Φώφη Γεννηματά με τη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη | ΠΑΣΟΚ

Πρωτοβουλίες και επίσκεψη στη Μάνδρα από Φώφη και Καμίνη

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 16:54
Η Φώφη Γεννηματά με τη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη
|ΠΑΣΟΚ

Πρωτοβουλίες και επίσκεψη στη Μάνδρα από Φώφη και Καμίνη

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 16:54

Την ανάγκη να ολοκληρωθούν το ταχύτερο τα αντιπλημμυρικά έργα για την οχύρωση της Μάνδρας απέναντι σε μια νέα φυσική καταστροφή επισήμανε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία επισκέφτηκε σήμερα την Μάνδρα μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

«Πρέπει να παρθούν και ενδιάμεσα μέτρα, έτσι ώστε να μην είναι ανοχύρωτη πόλη η Μάνδρα απέναντι σε μια νέα φυσική καταστροφή, γιατί ο χειμώνας είναι μπροστά», επισήμανε η κυρία Γεννηματά και όπως πρόσθεσε, «πρέπει να στηριχθούν οι κάτοικοι χωρίς άλλη πια καθυστέρηση και γραφειοκρατία και οικονομικά και με την οικοσκευή».

Επισήμανε ότι «είμαστε στο πλευρό και των ανθρώπων και του δήμου με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο που εμείς διαθέτουμε. Είτε είναι υλικό, είτε είναι πολιτικό, μέσα από την πίεση που μπορούμε να ασκήσουμε -από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο- απέναντι στη κυβέρνηση».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με τη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη και τον Γιώργο Καμίνη (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΣΟΚ/STR)
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με τη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη και τον Γιώργο Καμίνη. Εξ αριστερών της κυρίας Γεννηματά διακρίνονται οι πρώην υπουργοί Εύη Χριστοφιλοπούλου και Γιάννης Μανιάτης, ενώ εκ δεξιών του δημάρχου Αθηναίων διακρίνονται ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΣΟΚ/STR)

Παράλληλα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «ακούσαμε τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του τις προηγούμενες μέρες να λένε πάλι λόγια πολλά. Αλλά ουσία δεν υπάρχει.

» Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, υπάρχει γραφειοκρατία, δεν υπάρχει πραγματική στήριξη του δήμου, δεν είπαν λέξη για τη χειμερία νάρκη στην οποία είχε πέσει η πολιτική προστασία.

» Οχι άλλες φρούδες ελπίδες, όχι άλλα μεγάλα λόγια. Πράξεις από την κυβέρνηση τώρα και εμείς αυστηρά θα παρακολουθούμε κάθε βήμα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης, σε δηλώσεις του έπειτα από σύσκεψη στο δημαρχείο Μάνδρας και συνάντηση με τη δήμαρχο Ιωάννα Κριεκούκη, επισήμανε ότι «παρά την έκτακτη κατάσταση που αντιμετωπίζει ο δήμος Μάνδρας, δεν μπορεί να ενισχύσει το δυναμικό του, ούτε στο ελάχιστο. Αυτό δείχνει ένα χρόνιο πρόβλημα.

» Από κει και πέρα είναι ορατές οι ευθύνες όλων και οι σημαντικές παθογένειες της δημόσιας διοίκησης. Από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης ανέλαβα πρωτοβουλία συντονισμού με τους δημάρχους της Αττικής. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε το δήμο της Μάνδρας και τους κατοίκους του».

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και ο δήμαρχος Αθηναίων συνοδεύονταν από τον πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, την πρώην αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου και άλλα στελέχη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...