421
Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα της υγείας | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το eHealth Forum 2017 στην Τεχνόπολη επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2017, 15:23
Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα της υγείας
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το eHealth Forum 2017 στην Τεχνόπολη επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2017, 15:23

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Παρασκευή το eHealth Forum 2017, το οποίο πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη Αθηνών, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ και είναι αφιερωμένο στην προαγωγή της ψηφιακής υγείας.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος και σε άλλες περιπτώσεις έχει δώσει έμφαση σε δράσεις υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, ξεναγήθηκε στην έκθεση και ενημερώθηκε για της νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων στον χώρο της ψηφιακής υγείας, στο eHealth Forum 2017
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων στον χώρο της ψηφιακής υγείας, στο eHealth Forum 2017 (φωτό: INTIMEnews)

kyriakos forum 1

Το βράδυ της Παρασκευής, στις 20:30, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο συνέδριο «Capital + Vision 2017», το οποίο συνδιοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την εφημερίδα «Κεφάλαιο» και το capital.gr και έχει θέμα «Η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας: Επενδύσεις – Καινοτομία – Ανάπτυξη».

Το Σάββατο, θα ανοίξει τις εργασίες του δεύτερου προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

247212
(Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Εν τω μεταξύ, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη σε δήλωσή της σημείωσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υπογράμμισε πόσο ευνοϊκή είναι η συγκυρία για την χώρα μας, και είχε καλέσει τον Πρωθυπουργό να την αξιοποιήσει στο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες».

» Από το αποτέλεσμα, αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας αρκέστηκε τελικά μόνο σε μια θολή συμφωνία για την αναγκαία αναβάθμιση των αεροσκαφών F – 16.

» Για όλα τα εθνικά θέματα και τις επενδύσεις που τόσο χρειάζεται η χώρα δεν υπήρξε κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα. Μόνο ευχολόγια.

» Δυστυχώς, λόγω της προχειρότητας του κ. Τσίπρα, χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για τον τόπο μας».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ Νότης Μηταράκης, επισήμανε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, στις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες, παρουσίασε το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, το οποίο μπορεί ουσιαστικά να οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη περίοδο.

«Τα δεδομένα που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι ευχάριστα. Βλέπουμε την έκθεση του ΔΝΤ, που μιλάει για υποβάθμιση των στόχων ανάπτυξης της χώρας, είδαμε τα πρόσφατα στοιχεία της ΤτΕ για την πορεία του πρωτογενούς πλεονάσματος και φαίνεται ότι η οικονομία βρίσκεται πάλι σε μία κόπωση, γιατί δεν μπορεί να προσελκύσει νέες επενδύσεις» ανέφερε ο κ. Μηταράκης, προσθέτοντας ότι «γι αυτές τις επενδύσεις χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και αυτό ήταν που παρουσίασε και ο κ. Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...