605
Ο βρετανός ηθοποιός με τον καλύτερό του φίλο και αδελφό που έφυγε νωρίς... | Facebook

Ο Τομ Χάρντι αποχαιρετά τον Γούντι: «Οι ψυχές μας δέθηκαν για πάντα»

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2017, 20:20
Ο βρετανός ηθοποιός με τον καλύτερό του φίλο και αδελφό που έφυγε νωρίς...
|Facebook

Ο Τομ Χάρντι αποχαιρετά τον Γούντι: «Οι ψυχές μας δέθηκαν για πάντα»

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2017, 20:20

Ο αποχαιρετισμός ενός κατοικίδιου είναι επώδυνος. Θεωρητικά είσαι προετοιμασμένος, ξέρεις ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Αλλά όταν, τελικά, συμβεί πώς το διαχειρίζεσαι; Δεν περίμενες ποτέ ότι η απώλεια θα ήταν τόσο βαριά. Δεν μπορείς καν να το ερμηνεύσεις, πόσο μάλλον να το εξηγήσεις σε ένα τρίτο πρόσωπο. Αλλά έχεις αυτήν την ανάγκη. Προς τιμήν του.

Ο βρετανός ηθοποιός Τομ Χάρντι άρχισε το μήνυμά του τονίζοντας ότι δεν συνηθίζει να μιλά δημοσίως για συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα. Αλλά έχασε τον σκύλο του και αυτή είναι μία σπάνια συγκυρία.

«Ο Γούντι επηρέασε τόσους ανθρώπους, ώστε με μεγάλο σεβασμό στην αυτονομία του και στο γνώριμο πρόσωπο που υπήρξε για τόσους από εσάς, θέλω με τεράστια θλίψη και βαριά καρδιά να σας ενημερώσω ότι έπειτα από πολύ σκληρή και εξάμηνη μάχη με μια επιθετική πολυμυοσίτιδα, ο Γούντι έφυγε από τη ζωή δυο μέρες πριν. Ηταν μόλις 6 ετών…», γράφει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του που ανάρτησε στο Tumblr και στο Facebook.

hdhdhd
Αδέλφια

«Ηταν πολύ νέος για να μας αφήσει και στο σπίτι είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του. Είμαι ολοκληρωτικά ευγνώμων για την πιστή του συντροφικότητα και αγάπη και είναι μεγάλη ανακούφιση το ότι δεν υποφέρει πια», λέει.

«Πάνω απ’ όλα όμως είμαι τελείως άδειος. Ο κόσμος ήταν για μένα ένα καλύτερο μέρος με αυτόν στο πλευρό μου. Στον καλύτερο φίλο που υπήρξε ποτέ. Ο Γούντι ήταν ο καλυτερότερος σύντροφος ζωής που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε. Οι ψυχές μας δέθηκαν για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου πιστέ φίλε και αδελφέ. Τομ Χάρντι». 

hard
Υπέροχες γκριμάτσες. Τομ Χάρντι και Γούντστοκ (Facebook)

Ο ταλαντούχος ηθοποιός γνώρισε για πρώτη φορά τον Γούντι το 2011, όταν ήταν στην Ατλάντα, της Τζόρτζια, για τα γυρίσματα του «Lawless» με την ηθοποιό Τζέσικα Τσαστέιν.

«Είδα αυτό το πράγμα να τρέχει προς τον αυτοκινητόδρομο, μέσα στο σκοτάδι, αυξάνοντας ταχύτητα προς τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά. Και θυμάμαι ότι τα αυτιά του ανεβοκατέβαιναν. Σκέφτηκα ότι αυτό το σκυλί το’ χει», περιγράφει ο ίδιος για το κουταβάκι που ήταν τότε ο Γούντι.

Κατέβηκε από το αμάξι και έτρεξε προς το σκυλάκι. Αρχισε να του σφυρά. Το κουτάβι σταμάτησε κατευθείαν και άρχισε να τρέχει προς το μέρος του.

«Ηταν κυριολεκτικά ένα μικρό κουβάρι. Δύο μεγάλα καφέ μάτια κοίταζαν τα δικά μου. Τρομαγμένος και απίστευτα ήσυχος. Οταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο και έκατσα στη θέση μου, ξάπλωσε στον ώμο μου και αποκοιμήθηκε», λέει. Τον ονόμασε Γούντστοκ (Γούντι) και τον άφησε με την οικογένεια της Τσαστέιν μέχρι να τελειώσουν τα γυρίσματα και να επιστρέψει μαζί του στο σπίτι του στη Βρετανία.

tom1
«Photo bomb» από τον Γούντστοκ στην καθιερωμένη φωτογράφηση ηθοποιών στην πρεμιέρα της ταινίας «Legend» (Facebook)

«Δεν με είχε ξεχάσει… άκουσε το σφύριγμά μου και έτρεξε προς το μέρος μου χωρίς να κοιτάξει πίσω», θυμάται.

Εκτοτε, ο Χάρντι μαζί με τη σύζυγό του, Σάρλοτ, έδωσαν μεγάλο αγώνα για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει το σύνδρομο εγκατάλειψης. «Την αγαπούσε σαν να ήταν η μαμά του. Και όταν ήταν έγκυος την προστάτευε με μανία», λέει ο 39χρονος ηθοποιός. Και όταν αισθάνθηκε άνετος, ο Γούντι συνόδευε σχεδόν παντού -ακόμη και στα γυρίσματα και τις πρεμιέρες- τον Χάρντι.

Μαζί έγιναν φίρμα. Ο Γούντι αναδείχθηκε ως ο 73ος πιο επιδραστικός σκύλος από το αμερικανικό περιοδικό Time, ενώ έκανε και μία εμφάνιση στη βρετανική σειρά «Peaky Blinders», στον δεύτερο κύκλο όπου συμμετείχε ο Χάρντι.

«Ηταν μοναδικός αδελφός. Ελαμπε τόσο δυνατά, αυτοί που λάμπουν τόσο δυνατά κάποιες φορές λάμπουν για λίγο. Σε ευχαριστώ Γούντι που μας βρήκες. Θα σε αγαπάμε και θα είμαστε μαζί σου και εσύ μαζί μας για πάντα», λέει στο μήνυμά του προς τον σκύλο του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...