253
|

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν περιοδεία με 13 συναυλίες στην Ευρώπη

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2017, 12:57

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν περιοδεία με 13 συναυλίες στην Ευρώπη

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2017, 12:57

Οι Rolling Stones επιστρέφουν στην σκηνή. Τι κι αν κάποιοι εξ αυτών πλησιάζουν πια τα 80 (ο Τσάρλι Γουάτς μπαίνει στα 77 σε λίγες ημέρες); Τι κι αν λεφτά έχουν βγάλει να φάνε και τα δισέγγονά τους; Η βρετανική μπάντα, η μεγαλύτερη ροκ μπάντα όλων των εποχών, ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τη νέα της ευρωπαϊκή περιοδεία για το 2017 με τίτλο «No Filter».

Ασφαλώς όσοι ήλπιζαν για μια συναυλία στην Ελλάδα (κάτι σαν εκείνο το αξέχαστο βράδυ του Σεπτεμβρίου 1998 στο ΟΑΚΑ) θα μείνουν με την ελπίδα. Τέτοια σόου είναι πανάκριβα και κανένας διοργανωτής δεν έχει τα ποσά που πρέπει να δεσμευτούν για να έρθει ένα συγκρότημα τέτοιου μεγέθους στην Ελλάδα.

Ετσι η περιοδεία των Rolling Stones ξεκινάει στις 9 Σεπτεμβρίου στο Αμβούργο. Ακολουθεί στις 12 Σεπτεμβρίου η συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου. Μετά, στις 16, συναυλία στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας (Spielberg at Red Bull Ring). Στις 20 Σεπτεμβρίου σειρά παίρνει η Ελβετία με συναυλία στο στάδιο της Ζυρίχης.

Στις 23 Σεπτεμβρίου οι Rolling Stones θα δώσουν συναυλία στη Λούκκα στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Στις 27 Σεπτεμβρίου ακολουθεί η συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης. Στις 30 Σεπτεμβρίου θα δώσουν συναυλία στο περίφημο «Αρένα» του Αμστερνταμ, στις 3 Οκτωβρίου στο στάδιο Πάρκεν της Κοπεγχάγης, στις 9 Οκτωβρίου επιστρέφουν στη Γερμανία για συναυλία στο Ντύσελντορφ. Στις 12 Οκτωβρίου θα δώσουν συναυλία στην Στοκχόλμη, στις 15 Οκτωβρίου στο Αρνεμ της Ολλανδίας, ενώ στις 19 και 22 Οκτωβρίου κλείνουν την τουρνέ με δύο συναυλίες στην «U Arena» του Παρισίου.

Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...