199
| Twitter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αποθέωση των ομογενών

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2017, 13:14

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αποθέωση των ομογενών

Protagon Team Protagon Team 16 Φεβρουαρίου 2017, 13:14

Ηταν το τελευταίο ματς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς πριν το All Star Game της Νέας Ορλεάνης. Με μία ακόμα καταπληκτική εμφάνιση, ο Γιάννης οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Με 33 πόντους (13/25 σουτ, 7/10 βολές) 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κόψιμο και 4 κλεψίματα, ο διεθνής άσος ήταν εξαιρετικός για άλλη μια φορά και πήρε από του χέρι τους Μπακς για να τους οδηγήσει στην εκτός έδρας νίκη επί των Μπρούκλιν Νετς με 129-125.

Το χθεσινό βράδυ όμως ήταν έτσι κ΄αλλιώς ξεχωριστό για τον Γιάννη…

Για τους ομογενείς του Μπρούκλιν, χθες,  ήταν η βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά τον νέο αστέρα του NBA. Μετά τον αγώνα λοιπόν, δεκάδες πιτσιρίκια αλλά και μεγαλύτεροι ομογενείς πλησίασαν τον Γιάννη για να τους υπογράψει αυτόγραφα και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί του.

«Μα εγώ είμαι Ελληνας» έγραφε το πανό που είχαν φτιάξει τα παιδιά και το οποίο είχε φυσικά πάνω και τη φωτογραφία του σταρ των Μπακς. Την ιδιαίτερη εικόνα ανέβασε τόσο ο ίδιος ο Γιάννης στη σελίδα του στο Facebook όσο και οι Μιλγουόκι Μπακς στο λογαριασμό της ομάδας στο twitter.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...